Hae
Emmi Anniina

Kun tekee mieli jotakin

Luulen, että moni juuri nytkin miettii, että tekisi mieli jotakin. Jotakin hyvää, helppoa ja terveellistä. Tässä on ehdotukseni: kermainen banaanivanukas! Tämä resepti on oikeasti älyttömän nopea ja herkullinen! Ja sisältää monta terveellistä ainesta!

Kermainen banaanivanukas
2 kypsää (pakastettua) banaania
1rkl cashewvoita
1rkl kookosmannaa
1tl kaakaojauhetta 
ripaus vaniljajauhetta
kaakaonibsejä koristeluun

Blendaa kaikki (nibsejä lukuunottamatta) sekaisin ja heitä sitten päälle nibsit.
Vanukas on hyvää myös ”lämpöisenä”, mutta ehkä vielä parempaa se on kylmänä. Tätä varten kannattaakin olla aina banaaneja siivutettuna pakkasessa. Banaanit kannattaa ottaa hetki ennen vanukkaan tekoa huoneenlämpöön, jolloin ne ovat kohmeisia, mutta eivät kauttaaltaan jäisiä. Jos kuitenkin pakastimesi on banaaniton, mutta haluat maistella vanukasta kylmänä, niin laita valmis vanukas pariksi tunniksi jääkaappiin. Ja muuten, kerralla voi tehdä isommankin annoksen – tämä vanukas kestää hienosti seuraavaankin päivään jääkaapissa.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

4 kommenttia

  1. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

    Kuulostaapa hyvältä ja helpolta herkulta, täytyy kokeilla!! 🙂

  2. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

    Kuulostaa kyllä tosi hyvältä *sydänsilmäemoji" <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *