Hae
Emmi Anniina

Atoopikon kronikat osa 2

Ensimmäisessä osassa kerroin hiukan ihottumahistoriaani, voit lukea sen täältä. Tässä jatko-osassa kerron teille lisää salapoliisin työstäni. Tulen kirjoittamaan vielä kolmannen osan, johon koostan kaikki temput ja vinkit, mitä minä olen kokeillut, mitkä ovat toimineet ja mitkä eivät.

Uskon vakaasti siihen, että atooppinen ihottuma ei ole vain ihmisen ominaisuus, jokin pieni virhe ohjelmoinnissa, vaan se on aiheutunut jostakin ulkopuolisesta tekijästä tai tekijöistä. Sille on siis löydettävissä syy ja sitten kun se on selvillä, voi ihottuman aiheuttajan poistaa eikä vain keskittyä oireiden lievittämiseen. Valitettavasti tällä hetkellä vallitsevat ”hoitokäytännöt” keskittyvät vain oireiden lievittämiseen. Parantumisesta ei oikeastaan edes puhuta.

Kuten ensimmäisessä osassa kerroin, niin lähdin ensin rajaamaan mahdollisia aiheuttajia pois Asyra-mittauksen avulla. Sain mittauksesta paljon arvokasta tietoa ja käsityksen ruoka-aineista, jotka eivät välttämättä ole minulle täysin sopivia. Eliminoin nämä kaikki ruuat kahdeksi kuukaudeksi, mutta en saanut sillä ihottumaani täysin kuriin. Tarvittiin tarkempaa seulaa ja lisää dataa, joten hakeuduin Sacred Balancen Sannan vastaanotolle.

Bioresonanssiterapia

Kerroin tarinani Sannalle ja sen jälkeen aloitimme tutkimukset. Sain toiseen käteeni metallikapulan ja toisesta kädestä mitattiin eri pisteiden kautta kehoni tiettyjä taajuuksia. ”Bioresonanssiterapia perustuu bio- ja kvanttifysiikkaan sekä kiinalaiseen lääketieteeseen, joiden mukaan kehomme jokainen elin lähettää elektromagneettista värähtelyä omalla taajuudellaan. Näitä taajuuksia mittaamalla saadaan tietoa mahdollisista häiriöistä, jotka kertovat siitä, että keho ei ole tasapainossa.” kertoo Sanna nettisivuillaan. Terapian avulla on tarkoitus löytää oireiden aiheuttaja, jonka jälkeen kehon on mahdollista saavuttaa jälleen tasapaino.

Bioresonanssimittauksella voidaan selvittää vitamiini- ja hivenainetasapaino, ruoka-aineyliherkkyydet, mutta sillä saa tietoa myös mahdollisista raskasmetalli- tai homealtistuksista. Se antaa tietoa hormonitasapainosta. Se paljastaa myös suolistossa majailevat ”alivuokralaiset” eli parasiitit.

Mitä mittauksesta sitten selvisi?

Sen tarkemmin menemättä yksityiskohtiin, mitä kaikkea minun kehossani oli mittauksen mukaan epätasapainossa, voin sanoa, että mittauksesta sain niin suuren määrän dataa, että itsekin hämmästyin mitä kaikkea mittauksella näkee. Yksi asia tuli ainakin selväksi: minulle oli tarpeen tehdä hiukan perusteellisempi puhdistus, detoksi. Sain Sannalta hyvin selkeät ohjeet, mitä kaikkea minun tuli tehdä, jotta saisin korjattua kehostani löydettyjä epätasapainoja.

Kaikki löydökset ja selitykset tuntuivat hyvin järkeenkäypiltä. Ihan niin kuin palaset olisivat loksahdelleet kohdalleen. Vaikka olin itsekin jo tehnyt paljon omaa selvitystyötä ja olin tietoinen monista asioista, mitä mittauksessakin havaittiin ihottuman mahdollisiksi taustekijöiksi, minulle tuli silti monia ahaa-elämyksiä, kun Sanna nivoi kokonaisuuden yhteen.

Käynnin lopuksi pidin kapulaa 20 minuuttia kädessä ja laite suoritti samalla minulle räätälöityä terapiaa. Sen jälkeen laite vielä valmisti minun tarpeisiin sopivan vesiliuoksen, siis tippapullon, josta otin kaksi kertaa päivässä 2-3 tippaa muutaman kuukauden ajan.

Olen perusluonteeltani melko skeptinen kaikkea kohtaan, mutta edellä mainitun terapiasession jälkeen olo oli kyllä hiukan parempi. Myös tipoista oli minulle apua. Kaiken kaikkiaan minulle jäi erittäin positiivinen fiilis bioresonanssiterapiasta ja Sannasta sen tekijänä. Hänestä huokui aito välittäminen ja halu löytää potilaalleen ratkaisu tämän ongelmaan. Käynti oli kiireettömän tuntuinen ja sinä aikana kävimme melko kokonaisvaltaisesti monia isoja asioita läpi. Oletko kuullut koskaan kenenkään kommentoivan vastaavanlaisesti perinteisestä lääkäristä? En minäkään.

Lopputulos

Detoksin jälkeen oloni ja energitasoni kohosivat selkeästi. En kuitenkaan vielä ensimmäisen hoitokerran jälkeen päässyt ihottumaoireistani. Kävin kontrollikäynnillä Sannan luona, jossa huomasimme, että kehossani oli tapahtunut monia muutoksia. Mutta kun sipulia kuoritaan, paljastuu kuoren alta uusi kerros, joka tuo tullessaan uusia asioita. Onneksi sain Sannalta selkeät ohjeet, miten uusista löydöksistä pääsen taas askeleen lähemmäs kohti tasapainoisempaa kehoa ja toivottavasti pikku hiljaa myös ihottuman suhteen oireettomaksi! Matkani jatkuu vielä hetken verran, mutta minulla on vahva luotto siihen, että maaliviiva on jo melko lähellä kulman takana.

//Ramon

 

Bioresonanssiterapia on saatu blogiyhteistyönä Sacred Balancelta

2 kommenttia

  1. Lurre kirjoitti:

    Kiva lukea aiheesta, meillä vauvalla atooppinen iho, msas-analyysi on tehty ja koko tyyppiä hoidettu osteopaatilla. Pahin on helpottanut, mutta ongelma ei ole poistunut vielä kokonaan.

    • Emmi kirjoitti:

      Ai teilläkin on tutkailtu monipuolisesti atopiaa! Oletko sä kirjoitellut tästä aiheesta blogiin? Onko muuten teillä vanhemmilla atopiaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *