Hae
Emmi Anniina

Tässa asiassa elän sitku-elämää

Useimmat teistä varmasti tietävätkin jo, että olen sitten kun-elämää vastaan, sillä yleensä sitkuttelun aihe ei sitten koskaan kuitenkaan tapahdu, vaikka siitä puhuisi paljonkin. Seuraava asia menee kuitenkin sitku-kategoriaan: sisustusunelmat, tai ainakin suurin osa niistä. Seuraavaksi listaan juttja, jotka varmasti toteutan sitten kun lapset ovat isompia, en yhtään aiemmin 😀

takkatuli

Enemmän tauluja seinälle. Tuntuuko muistakin, että taulut ovat juuri niitä kivoimpia maalitauluja sisällä? (niin, siitä huolimatta, että heittäminen on kiellettyä…)

Enemmän hyllyjä seinälle. Hyllyt taasen ovat niitä parhaimpia riipuntaharjoituspaikkoja pienten poikien mielestä, joten…

Lasisia esineitä ja koristeita enemmän. Sirpaleita saa siivota tällä hetkellä jo ihan tarpeeksi syömishetkien vahinkojen jälkeen, joten…

Sohvapöytä! Sellainen olisi unelma, mutta juuri nyt minusta tuntuu, että joku meidän kolmesta vintiöstä löisi päänsä siihen viiden minuutin välein sohvalta alas keikkuessaan.

Enemmän kukkia ja kasveja. Niin, näitäkin olisi ihana omistaa paljon enemmän, jos joku ei tahtoisi niitä maistella välipalakseen.

Pieniä heppoisia mattoja. Kauniita sisustukseen sopivia pikkumattoja olisi meillä taatusti enemmän, jos lapset eivät käyttäisi niitä luisteluun tai Aladdinin tapaan.

Kaikkia erilaisia materiaaleja. Meillä nähtäisiin silkkiä, villaa, nahkaa, samettia jne. paljon enemmän eri tekstiileissä, jos minä jaksaisin ottaa selvää eri materiaalien hoito-ohjeista ja kestävyyksistä. Se kun on nykymenolla varmaa, että eri tekstiilien päälle kaatuu vaikka sun mitä ja niihin liimataan kaikenlaista ja niillä leikitään pyörremyrskyjä sun muita hauskoja juttuja, niin säästän tällaiset materiaalit parempia aikoja varten. Ylipäätäön kaikki, mikä täytyy pesulassa pesettää, on lapsiperheen ja lapsiperheen kukkaron kauhistus.

Pöytäliina! Ah, se olisi ihana! Mutta tiedättehän, mitä tapahtuu, jos pöytäliinan päälle kattaa astiat ja pöytäliinan reuna on juuri sen pienimmän nenän korkeudella. Hän ei vaan voi vastustaa sen vetämistä alas!

Takan polttaminen myös sisustusmielessä. Meidän kolmosella (ja itseasiassa kaikilla muillakin pojilla) on vauhti niin kova kotona ollessaan ja meidän takka niin keskeisellä paikalla, että tapaturmien välttämiseksi takan polttaminen on jätetty minimiin. Ehkä sitten joskus…

Kynttilöitä, elävällä tulella. Ne ovat haavelistalla vielä aika kauan!

Erilaisia asetelmia kaikesta ihanasta pienestä sisustustavarasta kyhättynä. Näitä voikin jo tehdä, mutta vain, jos tahtoo asetelmiin asumaan pikkulegoja, pikkueläimiä ja sen sellaisia.

Mites teillä, onko teillä ”lapsellinen” sisustus, vai oletteko pystyneet jatkamaan lasten kanssa entisen tyylistä sisustusta?

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *