Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Blenderi – keittiön tärkein vempain?

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Meillä on ollut sama blenderi/monitoimikone viimeiset kymmenen vuotta. Ensimmäiset viisi vuotta se oli käytössä vain satunnaisesti. Jälkimmäiset viisi vuotta se on ollut hyvin ahkerassa käytössä. Sitten se alkoi hieman vuotamaan pohjasta. Pikkujuttu. Uusi tiiviste kehiin ja homma jatkui. Sitten se alkoi vuotamaan taas ja jokaisella käyttökerralla. Siis joka ikinen päivä. Oli aika saatella tuo laite viimeiselle leposijalleen ja toivottaa perheeseemme tervetulleeksi sen uusi korvaaja. Seuraavaksi esittelemme teille Rawmix 2 blenderin.

Rawmix

 

 

Rawmix 2 blenderi

Ensin hiukan speksejä:

–          teho 2200W, eli 3 hevosvoimaa

–          BPA-vapaa 2 litran kannu

–          30 000 kierrosta minuutissa

Rawmix

Tämä blenderi vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. Blenderi on helppokäyttöinen: on/off -vipu, portaaton tehonsäätö ja pulssitoiminto. Valmistaja lupaa, että Rawmix 2 blenderilla valmistuu niin kylmät kuin kuumatkin setit aina smoothiesta pähkinätahnoihin.

Ensivaikutelma blenderistä on todella hyvä. Meille oli tärkeää, että kannuun mahtuu paljon tavaraa ja että tehoa on riittävästi, jotta blenderillä voi valmistaa käytännössä kaiken sekoitusta/muussausta vaativan. Nämä kaikki näyttää olevan kunnossa Rawmix 2 blenderissä. Lisäbonuksena mainittakoon, että blendausääni ei ole mikään valtavan kova.

Rawmix

Mitä kaikkea me pyöritämme viikoittain blenderissämme?

Pyrimme aloittamaan jokaisen päivän marjasmoothiella. Siihen laitetaan ainakin kahta eri marjaa, banaania, chiahyytelöä ja avokadoa. Tämä maistuu koko perheelle.

Sen lisäksi saatamme tehdä vihersmoothien muutamia kertoja viikossa. Siihen tulee usein lehtikaalia, varsiselleriä, viherjauheita, avokadoa ja banaani.

Rawmix

Kesäaikaan teemme blenderillä omaa jäätelöä kohmeisistä banaaneista ja kookoskermasta.

Blenderissä sekoittuu meillä myös säännöllisesti kahvi, voi ja mct-öljyt bulletproof kahviksi.

Miten raakaleivonta liittyy olennaisesti blenderiin?

Teemme melkein kuukausittain jonkinlaisen raakakakun tai muita raakaleivonnaisia, jota varten tarvitsemme koneen kuivattujen hedelmien ja liotettujen pähkinöiden muussaamiseen. Aiemmin olemme käyttäneet tähän monitoimikonetta, mutta sillä on ollut hankala saada sileää koostumusta leivonnaisiin. Taikinoista tulee usein melko raskaita ja silloin tarvitaan koneelta riittävästi tehoa sen työstämiseen.

Hyvällä blenderillä raakaleivonta on yksinkertaisesti helpompaa ja mukavampaa. Ja koska raakaleivonnassa on monia työvaiheita, joissa käsitellään koostumukseltaan täysin erilaisiä taikinoita ja massoja, täytyy blenderin olla helposti puhdistettavissa.

Turvallinen blenderi myös lasten käyttöön

Meillä esikoinen on jo kiinnostunut ruuanvalmistuksesta ja oletettavasti nuoremmat veljet seuraavat pian perässä. Siksi meille on tärkeää, että meillä on helppokäyttöiset ja laadukkaat välineet käytössä. Turvallisuus on meille tietenkin myös ensiarvoisen tärkeää keittiöhommissa, kun siellä ollaan paljon tekemisissä terävien esineiden kanssa.

Rawmix

Näkisimme, että uskallamme antaa myös perheen esikoisen pyöräyttää ravitsevat välipalasmoothiet Rawmix 2 blenderillä. Aluksi täytyy tietenkin seurata toimintaa kädestä pitäen ja varotoimenpiteitä kerraten, mutta eiköhän tätä myös opettelujakson jälkeen voi kymmenenvuotias lapsi turvallisesti yksinkin operoida.

RESEPTEJÄ HERKULLISIIN OHJEISIIN:

Erilainen, mutta erittäin herkullinen lehtikaali-punajuurismoothie

TOP5 päivitetyt kuumat juomat osa 1/5

Kermainen vihersmoothie vihreän teen twistillä!

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *