Hae
Emmi Anniina

Niin se minunkin tieni vei TikTokiin…

Kuten varmasti moni muukin, minäkin ajattelin ensin, että TikTokhan on vain joku lasten tanssimesta. En ollut perehtynyt TikTokiin ollenkaan ennen kuin ystäväni alkoi innostamaan minua mukaan! Mietin hetken, ja sitten päätin, että minun TikTok-tilini tulee olemaan vain NLP:tä! En löytänyt Suomesta keneltäkään vain NLP:hen keskittynyttä tiliä, joten se havainto kuittasi päätökseni tehdä ensimmäinen sellainen!

Haaveenani on saada NLP-tietoutta nostatettua Suomessa korkeammalle tasolle ja samalla innostettua ihmisiä mukaan NLP:tä opiskelemaan! Minulla päätös lähteä opiskelemaan Neuroligvististä ohjelmointia on ollut yksi tärkeimmistä päätöksistä elämässäni!

Minun TikTok-kanavan löytää nimellä @emmijansson

NLP Practitioner -koulutus Riihimäellä!

Vaikka minulla on titteleitä ja koulutuksia montakin, niin tällä hetkellä NLP kutsuu minua eniten. Valmistuin viime viikonloppuna NLP Traineriksi, joten nyt minulla on lupa kouluttaa NLP Practitioner -kurssia. Ja nyt minun onkin ilo kertoa, että minun järjestämä ensimmäinen NLP Practititoner -kurssi alkaa helmikuussa 2023 Riihimäellä! Olen niin innoissani, että pääsen auttamaan erityisesti vanhempia ja kasvatusalan työntekijöitä NLP:n kautta parempaan vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon lasten kanssa.

Ja NLP-kurssi tulee olemaan niin paljon enemmänkin kuin vain tekniikoita ja teorioita. Se tulee parhaimmillaan olemaan koulutukseen osallistuvien elämän totaalista muuttumista, arvojen selkiytymistä, itsetuntemuksen kasvamista, rajanvetojen helpottumista, haitallisten uskomusten kaatumista, oman näköisen elämän löytymistä, läsnäolevan elämäntyylin voimistumista jne.

Tässä kuvassa minä sain mentoriltani ja opettajaltani Reetta Vanhaselta todistuksen ollessani apuopettajana NLP Master Practitioner -kurssilla.

Toki kuljetan NLP-koulutuksessa mukana omaa muutakin osaamista sosiaalityöstä, psykologiasta, ratkaisukeskeisestä neuropsykiatrisesta valmennuksesta ja kaikista muistakin pienemmistä koulutuksista, joita olen käynyt. Tämä ensimmäinen järjestämäni NLP Practitioner -koulutus suunnataan vanhemmille ja kasvatusalan työntekijöille, mutta myöhemmin, ehkäpä jo syksyllä 2023, pidän ”kaikille avoimen” NLP Practitioner-kurssin.

Tämmöisiä ammatillisia kuulumisia tällä kertaa! Ehkäpä seuraavassa postauksessa kerron vähän perheemme kesäsuunnitelmista, jo toteutuneista ja niistä, joita toteutetaan loppukesän aikana. Vaikka blogi ei olekaan enää ykköskanavani, niin on tänne silti kiva silloin tällöin kirjoitella!

Instagram (@emmianniinajansson) on tällä hetkellä pääkanavani, mutta toivoisin, että saisin TikTokista vähintäänkin samansuuruisen. Katsotaan, miten käy!

Ihanaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *