Hae
Emmi Anniina

Tulisitko kanssani lapsimessuille…?

Nyt se tapahtui! Minä, facebookin suhteen muutosvastarintainen, myöhäisherännäinen ja toisinajattelija, taivuin kuin taivuinkin… nimittäin niin se minunkin blogini ulotti tuohon sinivalkoiseen maailmaan lonkeronsa (tässä ei sitten puhuta juomista…). Hups, ja kiitos blogikollegoille rohkaisusta ja kannustuksesta!
Tämmöisen suuren ilouutisen kunniaksi (haha) facebookin ensimmäinen päivitys onkin Lapsimessujen lippuarvonta! Sain Lapsimessujen tiimiltä kaksi lippua seuraajilleni arvottavaksi. Yhden lipun arvo on 18e, ja samalla lipulla pääsee myös OutletExpoon, Kädentaitotapahtumaan ja pienoismallitapahtuma Model Expoon sekä Eläinystäväni-messuille. Messut järjestetään 15.-17.4.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Arvon liput samalle henkilölle. Arvonta loppuu viikon päästä eli 6.4.2016 klo 00:00.

Ryhdyn nyt kerralla oikein radikaaliksi, ja yhdistän arvontaan blogielämäni ensimmäisen kysymyspostauksen. Eli voit osallistua arvontaan facebookissa kommentoimalla jotakin, mitä haluat minulta kysyä, mutta et ehkä koskaan ole uskaltanut/kerinnyt/jaksanut. Toki postausehdotuksiakin otetaan vastaan 🙂
Arvonta pyörii siis feissarissa osoitteessa: https://www.facebook.com/heimeillavalvotaan/ 
Jos on käynyt niin hassusti, että et ole mukana tuossa miljoonien ihmisten addiktioryhmittymässä, jota facebookiksikin kutsutaan, niin voit osallistua arvontaan myös täällä blogin puolella kommentoimalla tähän alle kysymyspostaushengessä 🙂 (Jos kommentoit täällä, muista jättää sähköpostiosoite, jolla tavoitan sinut.) Kysymyksiin vastaan sitten erillisessä postauksessa.
Ja jep, minäkin messuilla huseeraan, mutta en velvoita voittajaa minun kanssani käsikynkkään 😀

Onnea arvontaan! Voittaja ilmoitetaan Facebookissa sekä henkilökohtaisella viestillä.

13 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. Jahasveros@gmail.com

  2. Anonyymi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa. sininen00@gmail.com

  3. Anonyymi kirjoitti:

    Mukana arvonnassa myös. Tanja.Vainolaätgmail.com ps. Muistatkos vielä mua 😉

  4. Anonyymi kirjoitti:

    Mukaan arvontaan! Mua kiinnostaa tunnustukset, kerro jotain, miten oot oikassu lasten kanssa, kun arki on ollu vaikeeta 🙂 siis tyyliin, istutin lapset autoon karkkipussin kanssa, jotta sain imuroida rauhassa tms 😀

    embe-embe@hotmail.com

  5. Anne kirjoitti:

    Mulla on myös blogipassi, joten en osallistu arvontaan. Mutta nähdään siellä! <3

  6. Hanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana 🙂 hannanerg@gmail.com

  7. Hanna kirjoitti:

    Ehdottomasti mukana 🙂 hannanerg@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *