Hae
Emmi Anniina

Puoli vuotta minun ja sinun yhteisen NLP-matkan alkuun!

Puoli vuotta siihen, kun Suomen ensimmäinen lasten vanhemmille ja lasten kanssa työtä tekeville aikuisille suunnattu NLP Practitioner -koulutus starttaa! Minä laitan matkanjohtajan hatun päähäni ja suunnittelen sellaiset seikkailut matkan varaajille, että ne muistetaan lopun elämän ajan!

Minä varmistan, että sinun matkalaukkusi täyttyy kaikista käytännöllisistä työvälineistä. Työvälineiden avulla johdat arkeasi paremmin, kohennat hyvinvointiasi eri elämänalueilla, saat varmuutta kriisitilanteisiin ja ehkäpä löydät matkalta myös työvälineitä, jotka helpottavat kaikkea kommunikaatiota ja vuorovaikutusta jatkossa!

NLP

Voi olla, että matkalaukussasi on jo työkaluja edellisiltä matkoilta. Se on hyvä: voidaan kunnostaa vanhoja työkaluja ja ehkäpä löydät työkaluille kanssani uusia käyttötarkoituksia, tai ehkäpä työkalut saavatkin uusia työkaluja rinnalleen. Joskus on myös se tilanne, että vanhoista työkaluista kannattaa luopua, jos ne eivät enää palvele tarkoitustaan.

Jos sinulla ei ole matkalaukkua, niin ei hätää. Tälle matkalle voit tulla myös ilman matkalaukkua: sellaisen löydät tältä matkalta, varmasti jo heti matkan alussa, itsellesi. Juuri sinulle sopivan. Sellaisen, johon sitten yhdessä keräämme täytettä.

Lupaan matkalaukkuusi todellisia aarteita!

Lupaan, että tältä matkalta keräämme sinulle matkalaukkuusi myös todellisia aarteita. Lupaan myös, että matkakumppanit ovat timanttisia! Tämä matka ei ole hiki hatussa menoa, vaan tällä matkalla saat myös levähtää.

Matkan alkuun on puoli vuotta. Nyt on aika varata liput tälle upealle, syvälle matkalle jokaisen omaan minuuteen.

Olethan mukana?

P.S. Lisätietoa koulutuksesta voit lukea sivuiltani emmijansson.com tai NLP-yhdistyksen sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *