Hae
Emmi Anniina

Kolme poikaa ja…

Aivan kuten koko raskauden pidin salaisuutenamme, halusin pitää tiedon vauvan sukupuolesta vain itsellämme ja läheisillämme hetken syntymän jälkeen. Koska ihania kyselyitä tuli niin paljon, päätin kuitenkin tulla sen jo teille tännekin tänään kertomaan.

Kolme poikaa…

ja tyttö.

Meille itsellemmekin sukupuoli valkeni kokonaan vasta synnytyksessä, sillä olimme saaneet niin vahvoja veikkauksia sekä tytön että pojan suuntaan niin ultran, mahanmuodon kuin muidenkin enteiden perusteella 🙂 Sukupuoli oli siis yllätys meillekin viimeiseen asti.

vauva

Viimeinen lapsokaisemme on siis tyttö ja hänellä on kolme ihanaa isoveljeä. Nyt nautimme tästä upeasta pesueesta! Blogiin kirjoittelen ihan varmasti vauvaelämästä ja raskaudesta näin jälkikäteen! Postaustoiveitakin saa aina kertoa 😎

Vauvakuulumisia ja muitakin kuulumisia voi seurata reaaliaikaisemmin IG:ssäni: @emmianniinajansson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.