Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Musiikkikoulu Demo tarjoaa yhdelle onnekkaalle viisi laulutuntia – osallistu arvontaan!

Kaupallinen yhteistyö: Musiikkikoulu Demo

Kirjoittanut: Emmi

Muistatteko alkusyksystä, kun kerroin, että aloitin ikioman harrastuksen, meinaan laulamisen? Musiikkikoulu Demo tarjoaa minulle syyslukukauden ajaksi etälaulutunnit yhteistyön merkeissä. Nyt laulutunnit ovat puolivälissä – onpa aika mennyt nopeasti! Tässä tekstissä juttelen teille vähän siitä, miten laulutunnit ovat sujuneet tähän puoliväliin asti ja kerron, miten joku onnekas voi voittaa viisi laulutuntia itselleen kevätlukukaudelle 😎

Laulutunnit puoleen väliin asti

Laulutunteja minulla on nyt takana seitsemän, edessä kuusi. Syyslukukauteen mahtuu siis yhteensä 13 laulutuntia. Näin ollen ollaan oikeastaan jo vähän yli puolivälissä. Ja yllättävää kyllä, kuvailisin tämän hetkistä tunnetta sanalla haikea: apua, kohta ne laulutunnit loppuvat jo! Niin, laulutunneista on tullut näin nopeasti kiva osa arkiviikkoa. Odotan jokaista laulutuntia kovasti!

Meillä on laulunopettajani Tiinan kanssa hauska meininki ja tunnit viuhahtavat ohi aina tosi nopeasti! Itse laulaminen tuntuu jo luonnollisemmalta ja luontevammalta, itse asiassa jo aika kivalta. Helppoa se ei silti ole, ja Tiina pitää huolen siitä, että haasteita saan jatkuvasti lisää, jos vaikka joku osa-alue laulamisessa alkaisikin sujumaan vähän paremmin 😀 Laulamisessa voi siis aina kehittyä!

musiikkikoulu demo

Joka tunnin aluksi Tiina kyselee vähän kuulumisia ja vointiani, ja yhdessä mietitään, onko jotakin sellaista, mikä voisi mahdollisesti vaikuttaa laulamisen sujuvuuteen juuri sillä kertaa. Ja oli se sitten väsymys, huono fiilis, kehon joku kremppa tai jokin muu syy, niin se otetaan huomioon sen vaatimalla tavalla. Muuten tunti kulkee aika lailla samalla kaavalla: alkutunti keskitytään erilaisiin harjoitteisiin äänteiden laulamisen, hengityksen, lauluasennon yms. suhteen ja lopputunti lauletaan Tiinan kanssa yhdessä valitsemiamme kappaleita, toki samalla myös edelliset harjoitteet mielessä pitäen ja niitä mieleen muistutellen 😉

Olen huomannut, että laulaminen on tosi kokonaisvaltaista ja olen huomannut, että on monia eri keinoja parantaa omaa laulamista. Meillä on Tiinan kanssa ollut käytössä niin tasapainolautaa, jumppakuminauhaa, kyykkyjä kuin mielikuvaharjoitteluakin. Uskon, että Tiina on osannut löytää ne keinot, joilla juuri minun laulamista saadaan harjoitettua eheämmäksi, kiinteämmäksi ja soivemmaksi.

musiikkikoulu demo

En koe, että olen aiemminkaan ollut mikään suuri jännittäjätyyppi laulamisen suhteen, mutta nyt meno on vieläkin vapautuneempaa! On jopa tosi mielenkiintoista tutkailla, miten mikäkin äänne soi ja tuntuu kehossa – vaikka se oven ulkopuolella kuuntelevalle kuulostaisikin tosi oudolta ja hauskalta.

Laulutunnit järjestettynä etänä ovat myös toimineet yllättävän hyvin: aluksi olin melko skeptinen, miten kasvokkain tapahtuvaa kommunikaatiota rakastava ihminen voisi tykätä etälaulutunneista. Mutta kyllä: ihmeen hyvin ne toimivat eikä ihan pieniä teknisiä ongelmia lukuunottamatta ole mitään mutkia ollut matkassa! Etätunnit ovat tosi kustannustehokkaita: aikaa ei mene kulkemisiin ja lastenhoitoa ei tarvitse järjestää niin pitkäksi aikaa kerralla.

Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavat kuusi laulutuntia vielä tuovat tullessaan. Yksi on ainakin varmaa: kivaa tulee olemaan!

Kuka onnellinen voittaa viisi laulutuntia itselleen?

Musiikkikoulu Demo haluaa tarjota viisi laulutuntia jollekin minun blogini onnekkaalle lukijalle! Eikö olekin tosi mahtavaa! 😎 Jos siis koskaan olet haaveillut vanhan harrastuksen uudelleen esiinkaivamisesta tai ihkauudesta harrastuksesta, niin tässä on tilaisuutesi! Voihan olla, että olet jo tottunut laulaja, mutta tahdot lisätipsejä ammattilaiselta laulamiseesi? Oikeastaan voisin suositella laulutunteja myös niille, jotka tahtovat vain saada laulamisen suhteen uusia kokemuksia sitten karmivien ala-astelaulutuntien. Laulutunnit sopivat myös niille, jotka ehkä toivovat helpotusta esiintymisjännitykseen tai niille, jotka tahtovat parantaa äänenkäyttöään. On siis monia eri syitä käydä laulutunneilla. Ainoa oikea syy ei ole oopperalavoille tähtääminen. 😀

Oli syysi olla kiinnostunut laulutunneista mikä tahansa, niin nyt on tilaisuutesi koittanut kokeilla laulutunteja viisi kertaa, ja ihan ilman sitoumuksia mihinkään jatkoihin! Arvontaan voit osallistua tästä linkistä.

https://musiikkikouludemo.fi/arvonta/

Arvonnan voittaja voittaa viisi laulutuntia kevätlukukaudelle (yhden oppitunnin kesto on 30minuuttia), joko lähi- tai etäopetuksena. Oppituntien yhteisarvo on 240e. Arvonta on vain tämän blogini lukijoille. Arvonta päättyy 8.11.2020 klo 10. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos mielessäsi kävi yhtään häivähdyksen omaista hetkeäkään, että ”pitäisiköhän…”, niin osallistu ihmeessä! Et häviä yhtään mitään, mutta tulet varmasti saamaan kivoja uusia kokemuksia! Jos sinua laulutunnit eivät yhtään kiinnosta, mutta esimerkiksi perheessäsi on joku muu, joka haaveilee laulutunneista, niin voit myös lahjoittaa voittamasi tunnit hänelle!

musiikkikoulu demo

P.S. Vaikka arvonta koskeekin vain laulutunteja, niin haluan muistuttaa, että Musiikkikoulu Demo järjestää niin lähi- kuin etäopetuksena myös monien muiden instrumenttien opetusta. Vaihtoehdot voit kurkata täältä: KLIK!

Kaikki postauksen kuvat: Musiikkikoulu Demo

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @emmianniinjansson FB: @readysteadyflowblog

Kaupallinen yhteistyö: Musiikkikoulu Demo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *