Hae
Emmi Anniina

Esittelemme videoilla viisi mielenkiintoista superfoodia. Oletko sinä kokeillut jo näitä?

*Postaus sisältää videoita, jotka on tehty Instagramissa kaupallisessa yhteistyössä FitnessFirstin kanssa

Oletteko seuranneet @emmianniinajansson Instagram-tiliä ja ehkä huomanneet uuden aluevaltauksemme IG-TV-videoiden pariin? Teimme sinne muutaman IG-TV:n, jossa Ramon kertoo viidestä superfoodista, jotka meillä on säännöllisesti käytössä.

Tässä juttusarjan ensimmäisessä osassa on puhetta kaakaomassasta, reishistä ja optimsm:stä. Kaikki kolme tuotetta on meillä päivittäisessä käytössä. IG-TV:ssä Ramon kertoo, miksi me niitä käytämme ja siis, että miksi niitä kannattaisi käyttää.

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö @fitnessfirstfi ▪️Tilasimme viisi eri tuotetta ja videolla perustelemme, miksi ne tuotteet ovat Kingejä ? @vaikuttajamedia

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

Juttusarjan kakkososassa Ramon kertoo kuivatuista viikunoista sekä parapähkinöistä. Nämä kaksi ruoka-ainetta on koko perheemme herkkua ja niillä voimmekin hyvällä omalla tunnolla herkutella. Kunhan muistaa muutaman pikkuseikan, joka selviää videolla.

View this post on Instagram

Kaupallinen yhteistyö @fitnessfirstfi ? Tilasimme viisi tuotetta FitnessFirstiltä ja videolla perustelemme, miksi juuri ne tuotteet ovat Kingejä ? @vaikuttajamedia

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

Olemme kuvanneet IG-TV-videoita jo kolme lisää ja ne tulevat seuraavien viikkojen aikana ripotellen Instagramiin – jos siis terveellinen elämäntapa kiinnostaa, niin kannattaa seurata tilin @emmianniinajansson IG-TV-liikennettä tarkalla silmällä.

Kauniita aurinkoisia kevätpäiviä teille! Me olemme viettäneet ne pitkälti luonnossa -toivottavasti sinäkin olet päässyt upeisiin maisemiin nauttimaan!

LUKAISE MYÖS NÄMÄ SUPERFOODTEKSTIT:

Kerää koriin viisi superfoodia lähimetsästäsi!

Nämä asiat sinun tulisi tietää maksasta (sis. reseptin maailman herkullisimpaan maksa-ateriaan)

20 suosikkiamme Foodinilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.