Hae
Emmi Anniina

Esittelemme videoilla viisi mielenkiintoista superfoodia. Oletko sinä kokeillut jo näitä?

*Postaus sisältää videoita, jotka on tehty Instagramissa kaupallisessa yhteistyössä FitnessFirstin kanssa

Oletteko seuranneet @emmianniinajansson Instagram-tiliä ja ehkä huomanneet uuden aluevaltauksemme IG-TV-videoiden pariin? Teimme sinne muutaman IG-TV:n, jossa Ramon kertoo viidestä superfoodista, jotka meillä on säännöllisesti käytössä.

Tässä juttusarjan ensimmäisessä osassa on puhetta kaakaomassasta, reishistä ja optimsm:stä. Kaikki kolme tuotetta on meillä päivittäisessä käytössä. IG-TV:ssä Ramon kertoo, miksi me niitä käytämme ja siis, että miksi niitä kannattaisi käyttää.

https://www.instagram.com/tv/B9o2oqzh6Wm/

Juttusarjan kakkososassa Ramon kertoo kuivatuista viikunoista sekä parapähkinöistä. Nämä kaksi ruoka-ainetta on koko perheemme herkkua ja niillä voimmekin hyvällä omalla tunnolla herkutella. Kunhan muistaa muutaman pikkuseikan, joka selviää videolla.

https://www.instagram.com/tv/B9t2b3eBxH-/

Olemme kuvanneet IG-TV-videoita jo kolme lisää ja ne tulevat seuraavien viikkojen aikana ripotellen Instagramiin – jos siis terveellinen elämäntapa kiinnostaa, niin kannattaa seurata tilin @emmianniinajansson IG-TV-liikennettä tarkalla silmällä.

Kauniita aurinkoisia kevätpäiviä teille! Me olemme viettäneet ne pitkälti luonnossa -toivottavasti sinäkin olet päässyt upeisiin maisemiin nauttimaan!

LUKAISE MYÖS NÄMÄ SUPERFOODTEKSTIT:

https://readysteadyflow.vaikuttajamedia.fi/2016/06/01/keraa-koriin-viisi-superfoodia/

https://readysteadyflow.vaikuttajamedia.fi/2020/01/02/nama-asiat-sinun-tulisi-tietaa-maksasta-sis-reseptin-maailman-herkullisimpaan-maksa-ateriaan/

https://readysteadyflow.vaikuttajamedia.fi/2019/07/14/20-suosikkiamme-foodinilta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *