Hae
Emmi Anniina

Jotain joulusta ja jouluttomuudesta

Olisikohan aika kirjoittaa pari sanaa joulusta minunkin nyt. Oikeastaan tästä ei tule mitään oikeaa tekstiä, vaan tulin vain huikkaamaan muutamasta ekologisesta vinkistä liittyen joulupaketointiin ja joululahjoihin. 
Te, jotka ette ole vielä kerinneet paketoimaan, käykäähän varastoja ja vinttejä nyt penkomassa. Minun lempparipaketointiväline on ehdottomasti kenkälaatikko (tai muu pieni pahvilaatikko). Niiden koristeluun voi kaivaa joulupaperin jämiä, hajaserviettejä, yksinäisiä tarroja, kangaspaloja…
Ja te, jotka edelleen mietitte (tai ette ole vielä kerinneet miettimään joululahjaa) – antakaa aikaa, yhteistä tekemistä ja mukavia muistoja. Eräs henkilö saa meiltä lahjaksi omatekemän vuosikalenterin. Jokaisen kuukauden takaa löytyy jokin kiva immateriaalinen lahja.
Meidän asunnosta ei ihan välttämättä huomaisi, että edessä häämöttää neljäs adventti… On ollut vain vähän joululahjajuttuja ja joulukorttijuttuja. 
Muuten olemme yrittäneet pitää asunnon esittelykunnossa (kröhöm, painotan verbiä yrittäneet), koska olemme siis hypänneet asuntomarkkinoiden vietäväksi. Joulukuusemme on siis tällä hetkellä kymmenen sentin hyllyllä nököttävä askartelu. No, jospa sitä pikkuhiljaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.