Hae
Emmi Anniina

Ihania (jouluisia) päiviä kaikille lukijoille!

Joulu on täällä. Tulin toivottamaan upeaa, ihanaa ja tunnelmallista joulua jokaiselle, joka sitä viettää jollakin tavalla. Toivottavasti saatte viettää juuri teidän tyylisellä tavalla nämä joulukuun ihanat päivät. Muutama ystäväni ei vietä joulua ollenkaan -heille ja muillekin joulua viettämättömille toivotan ihania päiviä yksin tai perheen parissa 🙂

joulu

Me vietämme aattoaamun siskoni perheen luona lounastellen. Meidän panostus tuohon lounaaseen on seuran lisäksi bataatti- ja perunalaatikot, ja ne mies jo tekikin tänä aamuna. Lounaan jälkeen hipsaisemme haudoille. Hautojen jälkeen tulemme kotiin viettämään iltaa kotiimme ja availemme muutamat lahjat (meillä ei nähdä tänäkään vuonna lahjavuorta). Kuusi taidetaan koristella tänä vuonna vasta aattona, sillä epäilemme, että kuusen aika meillä ei ole kovin pitkä (kohta kaksivuotias hulivili ja joulukuusi eivät kuulosta hyvältä yhdistelmältä…). Joulupäivänä saamme kylään äitini sekä mieheni Mummin eli poikien isoMummin, silloin järjestämme juhlalounaan. Tapaninpäivänä luoksemme rientää muutama lapsiemme kummi. Välipäivät taitavatkin sitten mennä aika lailla ystäviä tapaillen meidän kotona, kivaa!

// Emmi

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.