Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Voiko olla mitään tämän parempaa kakkuhetkiin: mokkapalaraakakakku (VHH)

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

mokkapalaraakakakku

Mokkapala, tuo kahvinystävän klassikkoleivonnainen, saa tämän reseptin kautta uuden ulottuvuuden, nimittäin raakaleivonnaisena. Tästä kakusta on pyritty tekemään mahdollisimman vähähiilihydraattinen. Siinä on intensiivinen kahvin maku ja erittäin tuhti rakenne. Kahviin tottumattomalle riittänee vähempi määrä pikakahvijauhetta, mutta kahvin juojat tulevat rakastumaan tähän herkkuun.

mokkapalaraakakakku

Pohja:

350g Cashewpähkinää

150g Kaakaovoita

150g Kookoshiutaleita

100g Mulpereita

100g Koivusokeria

4rkl Kaakaojauhetta

2rkl Lucumaa

1/2tl Merisuolaa

Liota ensin pähkinöitä yön yli tai ainakin 4 tuntia. Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Laita kaikki ainekset blenderiin/monitoimikoneeseen ja aja massa sileäksi. Levitä massa leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita kakku kylmään tekeytymään ja valmista seuraavaksi kuorrute.

mokkapalaraakakakku

Kuorrute:

100g Kaakaovoita

100g Kookosmannaa

3rkl (kofeiinitonta) Pikakahvijauhetta

2rkl Kaakaojauhetta

1g Steviajauhetta

(Suklaakuorrutettuja Espressopapuja koristeluun)

Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa. Sekoita hienonnettu pikakahvijauhe, kaakaojauhe ja stevia rasvojen sekaan vispilällä tai sauvasekoittimella. Levitä kuorrute pohjan päälle. Koristele kakku esimerkiksi suklaakuorrutetuilla espressopavuilla. Laita pakkaseen tekeytymään ainakin puoleksi tunniksi.

mokkapalaraakakakku

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINULLE SAATTAISI MAISTUA MYÖS NÄMÄ:

Raakakakku-unelmia osa 1/3: suklaa-kinuskikakku

Ihana suklaabrownieraakakakku juhlapöytään!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.