Hae
Emmi Anniina

Puoli tuntia puhetta vastustuskyvystä ja ravintolisistä!

*Videoilla olevat Hankintatukun tuotteet saatu pr-lahjana Right Connectionilta

Teimme kolme jaksoa vastustuskykyyn vaikuttavista ravinteista IG TV:seen, joissa Ramon avaa meidän perheen säännöllisessä käytössä olevia ravintolisiä.

Ensimmäisessä osassa otetaan käsittelyyn meidän perheelle kaksi tärkeintä täsmäravinnetta vastustuskyvyn tukemisessa: C-vitamiini ja sinkki. Kuulet videolla kuinka suuria annoksia meidän perheen aikuiset sekä lapset ottavat, kun kaktus meinaa tulla kurkkuun. Kannattaa tsekata, sillä meillä ei juurikaan flunssat käy kylässä ja tämä kombo on isossa roolissa siinä tuloksessa!

View this post on Instagram

Anna kehollesi rakennusaineita, jotta se olisi vahva! Ensimmäisellä videolla paneudutaan c-vitamiiniin ja sinkkiin! ?*videolla olevat lisäravinteet saatu @hankintatukku @rightconnection

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

Kakkososassa ruoditaan vähintäänkin yhtä tärkeää komboa: A- ja D-vitamiinia. Jos ykkösosan ravinteet olivat enemmän akuutin vaiheen täsmähelpottajia, ovat nämä jälkimmäisenä mainitut enemminkin koko vastustuskyvyn peruspilarit ennaltaehkäisevässä mielessä. Opit videolla, miksi isojen D-vitamiiniannosten kanssa pitäisi aina ottaa myös A-vitamiinia sekä saada samalla lisäksi magnesiumia sekä K2-vitamiinia.

View this post on Instagram

Tällä toisella videolla käsitellään vastustuskyvyn tärkeitä rakennuspalikoita kuten A- ja D-vitamiinia. *videolla olevat lisäravinteet saatu @hankintatukku @rightconnection

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

 

Koska aiheesta riitti juttua enemmänkin, niin kuvattiin vielä bonusjakso, jossa on asiaa lääkinnällisistä sienistä, mehiläistuotteista ja meidän suosimista monivitamiineista. Muistutuksena vielä lopuksi, että ravintolisiin ei voi pelkästää tukeutua vaan ne ovat nimensä mukaisesti lisiä, perusravinnon tukemiseksi. Lopuksi vielä vinkki, miksi nesteytys on niin tärkeää näin tautiaikana sekä yksi helposti unohtuva, mutta äärimmäisen tehokas asia monen tilanteen parantamiseen.

View this post on Instagram

Kaksi jaksoa tätä sarjaa jo ulkona, ja vielä olisi tämä bonusjakso, jossa käsitellään mm. lääkinnällisiä sieniä ? *videon tuotteet saatu @hankintatukku @rightconnection

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

Disclaimerina todettakoon, että jos et tiedä mitä teet, etkä osaa ottaa huomioon laajempaa kokonaisuutta, niin sitten on parempi pysytellä valtion ravitsemusneuvottelukunnan päivärajoissa. Meidän esittelemät määrät ovat terpauttisia annoksia, joilla on selvästi havaittavia positiivisia vaikutuksia kehossa.

 

KATSO MYÖS TÄMÄ:

Esittelemme videoilla viisi mielenkiintoista superfoodia. Oletko sinä kokeillut jo näitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *