Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Herkullinen joululahjaidea: piparkakkuraakasuklaa

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Joulu tuoksuu kanelille, kardemummalle, inkiväärille, neilikalle, maustepippurille ja muskottipähkinälle – siis chai-mausteelle! Jouluun kuuluu myös suklaa. Esittelen teille seuraavaksi helpon raakasuklaareseptin, jolla loihdit piparin makuista raakasuklaata. Tällä reseptillä teet samantien vajaan 2 kiloa suklaata kerralla. Tämä herkku sopii hyvin annettavaksi vaikka joululahjaksi.

piparkakkuraakasuklaa

Piparkakkuraakasuklaa

1300g kaakaomassa

300g kookossokeri

4-5 tl chai-mauste

1/2-2/3tl stevia-jauhetta

300g mulperimarjoja

piparkakkuraakasuklaa

Sulata kaakaomassa vesihauteessa. Lisää sulaan massaan kookossokeri, chai-mauste ja stevia. Laita 4 tai 5 lusikallista chai-maustetta riippuen siitä, kuinka voimakkaan maun haluat. Sama juttu stevian kanssa. Sekoita tasaiseksi vispilällä. Levitä massa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle mulperit. Anna kovettua kylmässä hetken ja leikkaa veitsellä urat sopiville paloille. Anna jähmettyä kokonaan ja taittele levy sopiviksi paloiksi urien avulla. Laita herkullinen suklaa kauniiseen pakettiin!

piparkakkuraakasuklaa

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINULLE SAATTAISI MAISTUA MYÖS NÄMÄ:

Kahden kilon herkullinen raakasuklaa – tee kerralla kaikille ihanille joululahjat!

Tästä tykkäät varmasti: herkullinen carob-kahviraakasuklaa

Kun suklaanhimo on valtava: maailman nopein raakasuklaa!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.