Hae
Emmi Anniina

Se on nyt täällä – meidän yhteinen uusi blogi!

Heippa juuri sinä! Ja tosi kiva, että eksyit meidän uuteen blogiimme jotakin kautta – ehkä Hei meillä valvotaan -blogin kautta tai muuta tietä. No, pääasia, että olet täällä nyt, toivottavasti myös jäät!

Ready Steady Flow on yhden pariskunnan blogi. Tämä on blogi, joka käsittelee hyvinvointia monipuolisesti. Blogi, jossa jaetaan paljon reseptejä. Blogi, jossa pohditaan elämää, vanhemmuutta ja ehkäpä ihan kaikkea mahdollista, mitä kolmilapsisen aktiivisen perheen arkeen ja juhlaan liittyy. Siis aika lailla samoilla kuvioilla mennään, kuin Hei meillä valvotaan -blogissakin viime aikoina mentiin.

Suunnittelimme blogimuutoksia jo monen vuoden ajan. Nyt tuli oikea hetki. Päätimme, että nimen on muututtava enemmän meidän blogin sisältöä kuvaavaksi ja päätimme, että otamme virallisesti parisuhdeblogin roolin – siis siinä mielessä, että meitä on kaksi kirjoittajaa (ei siis siinä mielessä, että kaikki tekstit koskisivat parisuhdetta, mikä toki sekin voisi olla kovin mielenkiintoista…). Halusimme ehdottomasti oman domainin ja halusimme uudistaa koko blogin ulkonäön samalla.

Miksi nimi on Ready Steady Flow?

Nimivaihtoehtoja meillä oli monta, ja tuli kyllä valinnanvaikeus kivojen nimien edessä. Lopulta arvoin nimen, ja se sitten alkoikin kuulostamaan hyvältä, meidän nimeltä! Nimessä on menoa ja meininkiä, mutta nimessä on myös rauhoittavuutta. Flow tarkoittaa meille paljon tärkeitä asioita: Se kuvastaa sitä, miten pyrimme elämän rauhalliseen flowhun kaikessa tekemisessämme, myös ”kiireisessä” arjessa. Flown voin kohdistaa myös meille intohimon kohteena oleviin tekemisiin: ruuanlaittoon, liikuntaan, musiikkiin, hyvään syvälliseen keskusteluun, leikkiin lasten kanssa… Haluamme kertoa, että flown kokeminen on ihan mahdollista ”ruuhkavuosina” ja vieläpä päivittäin.

Jos teitä kiinnostaa lukea meidän blogin taustoista vielä lisää, niin hypätkää ”Blogin takana”-välilehdelle, siellä on vähän lisää stooria blogista sekä tarkemmat esittelyt meistä molemmista. Jatkossa tekstin alle kirjoitamme kyseisen tekstin kirjoittajan etunimen, niin pysytte kärryillä, kumpi näppiksen takana on viuhonut ja kummalle kannattaa palaute suunnata.

Kiitos ihanille

Lopuksi haluamme kiittää Annaa, joka ideoi blogimme nimeä uutterasti ja ehdotti arpomista, kun tuli valinnanvaikeus. Kiitämme myös Heidiä, joka hienosti auttoi tietoteknisissä jutuissa. Kiitämme Hannaa ja Jasminea, jotka antoivat tukea oman tien valintaan. Kiitämme siskoani, joka lykki viime metreillä eteenpäin mahtavasti kannustaen. Kiitämme NLP-kavereitani, joiden kanssa tähänkin liittyviä juttuja on harkattu ja uusia ideoita kasvatettu. Kiitämme Riinaa ja muitakin ystäviä, jotka ovat kuunnelleet mietintöjäni ja auttaneet muillakin tavoilla. Ja toki kiitämme äitiäni, koska minun äiti on luonnollisesti aina tukemassa kaikkea, mihin päädymmekään. Kiitos. Tästä alkaa uusi juttu ja uudet meiningit! Jee, pysykäähän kuulolla!

12 kommenttia

 1. Lurre kirjoitti:

  Kiva juttu! Jatkan siis seurailua 🙂

 2. Minna M kirjoitti:

  Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Kuulolla ollaan.

 3. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

  Onnea uuteen alkuun teille kummallekin!

 4. Anna kirjoitti:

  Kiva olla täälläkin mukana <3 Uusia tekstejänne odotellen… 🙂

  • Emmi kirjoitti:

   Kiva, että olet <3 Tässä on hieman teknisiä ongelmia uusien postausten kanssa, mutta varmaan kohta päästään kirjoittelemaan 😀

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Tuli tuossa vauvan synnyttyä pieni lukukatkos blogeihin, jota nyt kurottu kiinni. Uuteen blogiinne on löydetty kuitenkin täälläkin

  • Emmi kirjoitti:

   Oi ihanaa Outi, että seurailet! Arvaa vaan, oonko mä ihan koukuttunut sun blogiin ja instaan <3 Niiiiin liian harvoin tulee sulle kommentoitua mitään, kun kännykällä lueskelee junassa tms. Mutta täälläkin kuulolla ollaan aktiivisesti! Aivan ihanaa beibiarkea teille, nyt on nautiskelun aika <3

 6. Jasmin kirjoitti:

  <3 Mä olen niiiin ylpeä susta. Tää blogi on ihana, näyttää teiltä ja on konseptina erilainen ja uusi. Onnea uudelle blogille, se on ihana <3 Ootte ajatuksissa usein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.