Hae
Emmi Anniina

Emmi täällä moi!

Olen tämän blogin pääkirjoittaja, ja tulin nyt kertomaan teille hieman itsestäni ja teksteistäni, jos vaikka muutama uusi lukija Vaikuttajamedian kautta tänne eksyisi 🙂 Usein, kun esittelen itseni, aloitan esittelyni kertomalla, että olen kolmen pojan äiti, sillä se on kaikista tärkeintä elämässäni. Olen myös yhden miehen vaimo – sekin tärkeää toki 😉 Koulutukseltani olen YTM, mutta tällä hetkellä olen hoitovapaalla ja teen sivutöinä sisällöntuotantoa yrityksille, sekä tietenkin kirjoitan tätä blogia! Rakastan kehittää ja kouluttaa itseäni, ja viime viikonloppuna valmistuinkin NLP Association Traineriksi.

Minua kiinnostavat kokonaisvaltainen hyvinvointi: ravitseva ja maukas ruoka, liikunta, psykologia ja mielenhallinta, onnellisuus, ihmissuhteet, kulttuuri,… Ja juuri näistä kaikista asioista minä kirjoitankin. Seuraavaksi laitan kaksikymmentä tekstiä teille esimerkeiksi (reseptejä en näihin nyt sisällytä).

Pahoittelen jo etukäteen, että osa teksteistä saattavat olla hieman vaikeasti luettavia, sillä vanhemmat tekstit eivät oikein muokkaannut tälle uudelle alustalle kunnolla. Toivon silti, että tekstistä saa selvää ja juttu koukuttaa, jotta tekstin jaksaa lukea loppuun asti. Uudemmat tekstit sitten ovatkin visuaalisesti selkeämpiä ja kuten varmasti huomaatte: kuviin olen vuosien mittaan panostanut enemmän ja enemmän 😉

20 tekstiäni

Some on puheenaiheena useinkin juuri siitä näkökulmasta, että viekö se liikaa aikaa muulta toiminnalta. Tässä melkein kolme vuotta vanhassa tekstissä kerron omat vinkkini somevanhemmuuden vähentämiseksi ja avaan omaa somekäyttäytymistäni. Edelleen olen samoilla linjoilla.

Minun vinkkini somevanhemmuuden vähentämiseen

Olen imettänyt aika monta vuotta elämästäni näin kolmen lapsen äitinä. Ja imetän edelleen. Siis tietenkin minulla on siitä jotakin sanottavaa. Tässä pari kannanottoa imetykseen liittyen. Molemmat ovat jo yli kolme vuotta vanhoja, mutta edelleen täyttä asiaa mielestäni 😀

Kuka nyt kaksivuotiasta imettäisi? Ja vieläpä julkisesti?

Mennäänkö metsään?

Seuraavissa teksteissä kerron muuttumattomia mietteitäni joulusta ja lahjoista:

Onko joulua ilman stressiä?

Lahjaideologiaa

Kotiäitiys jakaa mielipiteitä myös laajasti. Tässä minun (vanhoja, mutta ajankohtaisia) mietteitäni asiaan liittyen:

Kotiäiti – vain sohvanpehmeyden ja tvshopin asiantuntija?

Työhyvinvointia kotivanhemmille

Liikunta on aihe, josta tahtoisin kirjoittaa enemmänkin. Se, miksi en siitä juuri kirjoita, johtuu siitä, että sitä en juuri harrasta. 😀 Tässä tekstissä vähän lisää pohdintaa:

Miten on, joko liikunta löytyy tämän äidin päiväjärjestyksestä?

Omasta ajasta kirjoitetaan ja puhutaan paljon, mutta minun mielestäni ensin täytyisi määritellä yhteisesti, mitä oma aika on, jotta siitä voisi järjellisesti puhua. Tässä minun kannanottoni:

Oma aika – mitä se on?

Vaikka seuraavan tekstin jälkeen perheemme on kasvanut vielä yhdellä pienokaisella, olen samaa mieltä itseni kanssa näistä vinkeistä:

Vinkkejä tuoreille vanhemmille

Ohjeita ensikertailaisille: näin valitset kummin

Työmatkaleskeys on tänä vuonna puhuttanut minua kovasti. Tässä tekstejä siihen liittyen:

Työmatkaleskeyden plussat ja miinukset

Miehen matkatyö – parisuhteen tuho vai pelastus?

Kun isi reissaa puolet kuukaudesta ulkomailla

Mieheni kanssa olemme olleet kohta 13 vuotta yhdessä, mutta edelleen nämä kolme vuotta vanhan tekstin vinkit ovat käytössä… 🙂

Kymmenen parisuhdevuoden opit

Meinasin eka, että jätän kaikki NLP-tekstit tästä koosteesta pois, mutta enhän minä voinut olla muutaamaan linkkaamatta. Tässä maistiaisia niistä ja muitakin ”henkisempiä” tekstejä:

Positiivisessa ympäristössä kasvaa parhaiten

Miten lastenkasvatustapani ovat muuttuneet?

Kun omat lastenkasvatustavat kaduttavat

Ei! Älä ota sitä! Oletpa sinä tottelematon! Älä nyt sitten vaan kaada sitä lattialle!

Tee näin, kun et tiedä, mitä tehdä

Toivottavasti saitte hyvän kuvan kirjoittelustani ja jäätte seuraamaan!

// Emmi

Postauksen kuvat: Jenna Rajavuori

3 kommenttia

 1. Sara kirjoitti:

  Hei
  Mennäänkö metsään-linkki ei toimi.
  Kiitokset lastenkasvatus-nlp-ajatuksista !

  • emmi kirjoitti:

   Kiitos, kun kerroit! Yritin korjata linkin, toivottavasti toimii nyt 🙂 Kiva, jos tykkäsit teksteistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *