Hae
Emmi Anniina

Natural High Healing Festivaleilla minun kolme työpajaa lapsille

Tämän vuoden Natural High Healing Festivalit lähenevät – ne ovat jo kahden viikon päästä 6.-9.7.2023! Oletko sinä tulossa näille Pohjoismaiden suurimmille hyvinvointifestareille? Vai onko Natu ihan vieras juttu?

Natural High Healing Festival eli Natu on Uusikaunpugissa järjestettävä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvä festarikokemus! Nämä festarit ovat päihteettömät ja ehkä siitä syystä voisi sanoa, että ”väkivallattomat” – viitaten siihen, että kaikenmaailman känniörvellykset puuttuvat. Festareille on koko perhe tervetullut! Minun mielestä NATU on yhtä rakkauden juhlaa! Festarit tarjoavat työpajoja, konsertteja ja luentoja. Alueella on myös uintimahdollisuus ja saunoja ja ihania kauppoja ja kaikkea hyvinvointiin liittyvää oheismeininkiä.

”Natural High Healing-festivaali on luonut rohkeasti taianomaista, täysin uutta festivaalikulttuuria jo 11 vuotta! Hyvinvointifestivaalin pioneerina Natural High on luovuuden, vapauden ja sydämen tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen päihteettömästi juhlistamaan elämää ja sen ihmeitä. Tarjoamme Suomen kovimman kattauksen erilaisia työpajoja, musiikkia ja uusia syvempiä elämyksiä. Olemme yksinkertaisesti rakkauden asialla.” (https://www.naturalhighfestival.fi/)

Minun ensimmäinen ja aikataulusyistä myös ainoa Natuni oli vuonna 2020 ja siihen liittyvän yhteistyöpostauksen voit lukaista tästä:

Yksi vuoden kohokohdista: Natural High Healing Festival

Tuon teksti kannattaa lukaista, koska siitä saa jo hyvän käsityksen siitä, millaisissa työpajoissa minä kävin tuolloin ja millainen tarjonta tuona vuonna oli.

Tässä tekstissä esittelen kuitenkin minun omat työpajani. Miten upeaa onkaan, että minä pääsen huikeassa porukassa luomaan näitä festareita artistina tänä vuonna! Tässä ovat kuvaukset minun kolmesta eri työpajasta:

TUNTEIDEN JA TARPEIDEN TAIKAMAAILMA (la klo 12-13)

Lapset pääsevät sukeltamaan tunteiden ja tarpeiden tärkeään maailmaan taianomaisella tavalla. Työpajassa käsitellään tunteiden ja tarpeiden tunnistamista, nimeämistä ja ilmaisua lapsentasoisesti keskustelun ja toiminnallisuuden kautta. Työpajan sanoma pohjautuu Nonviolent Communication -metodiin. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

SEIKKAILULLINEN SATUJOOGA (pe klo 14-15, su klo 12-13)

Lapset saavat heittäytyä keholliseen satujoogaseikkailuun luonto- ja eläinteeman äärellä. Joogaseikkailu kannustaa lapsia luovuuteen, tunteiden ilmaisuun liikkeen kautta sekä yhteistyöhön muiden lasten kanssa. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

”KUVITELLAAN” – NLP:TÄ LAPSILLE (la klo 16-17)

Lapset voivat päästää hurjimmatkin unelmat ilmoille! Tässä työpajassa kannustetaan lapsia antautumaan mielikuvaharjoittelulle ja kokeillaan, miltä NLP eli neurolingvistinen prosessointi tuntuu, kuulostaa, tuoksuu, maistuu ja vaikuttaa. Kouluikäiset lapset voivat jäädä tähän työpajaan yksin, alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa.

NATU

Perheiden yhteisiin hetkiin ja lasten omiin työpajoihin on siis panostettu tänä vuonna ennätyksellisen paljon. Niille on varmasti kysyntää! Ihanaa, jos tulette Natuun ja päätätte tuodan lapsenne minun työpajaan! Nähdään siellä! Ja toki muuallakin festareilla saa tulla juttelemaan.

Festareiden sivuille pääset tästä: KLIK!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG ja TikTok: @emmianniinajansson

FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *