Hae
Emmi Anniina

Löydetty ja iloittu hoitotasapaino

Meidän pikkuperheen viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet hyviä ja iloisia tapahtumia, kuulumisia ja tilanteita täynnä.  Pikkusankarin lääke-ruokavalio-tasapaino on ollut niin kohdillaan, että melkein voisi puhua oireettomasta periodista. Minä jaksan tehdä muutakin kuin torkkua kotona. Vessanpöntön käyttötiheys on vähentynyt. Pikkusankarin ihanat kummit ovat ilostuttaneet meitä pitkästä aikaa päästämällä minut ja mieheni viettämään jotain-muuta-kuin-lapsellista aikaa kodin ulkopuolelle parina päivänä. Muuton jäljiltä kotia voi sekasotkun sijaan kutsua melkein järjestyneeksi kokonaisuudeksi. Kiitos muuton, murtovarkausahdistus on huomattavasti lieventynyt. Minun epämääräisistä ja kivuliaista vatsanseudun oireista huolimatta vauvamme voi hyvin, ja koko perhe on istunut liikuttuneena ja hiljaa paikoillaan niin ultrassa kuin sydänääniä kuunnellessakin. Meillä on kaikki hyvin. Kyyneleitä on vuorostaan vieritetty läheistemme puolesta.

4 kommenttia

 1. Rinttu kirjoitti:

  Voi kuinka ihana kuulla näitäkin uutisia!!! Nauttikaa tästä! 🙂
  Rinttu

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Olemme lukeneet lapsen kanssa blogianne, ja hän tykkää Pikkusankarin kuulumisistanne. :o) Meilläkin refluksin kaltaiset oireet, astmaa ja suolistoallergiaa.

  • Emmi kirjoitti:

   Kohtalontoveri, kiva kun kommentoit 🙂 Me tykätään myös ilon kyyneleet silmissä näistä meidän uusimmista uutisista <3
   Minä toivon teille mahdollisimman vähän tähän sairauteen liittyviä ongelmia jatkossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.