Hae
Emmi Anniina

Synttäreiden mustikkasorbetti

Alkuviikosta kirjoitin synttäribrowniesiemme ohjeen blogiin. Koska suklaisten browniesien kanssa oli kiva tarjota jotakin raikasta, me valitsimme raikkaudeksi mustikkasorbetin. Tässä tulee sen ohje. Ohjeesta tulee 1,5l herkkua.
4 kananmunaa
500ml kooskosmaitoa (kookosmaito on tehty blendaamalla 1,5dl kookosmannaa ja 3,5dl vettä keskenään)
750g mustikoita
3rkl hunajaa
1 sitruunan mehu
50ml mct-öljyä 

Blendaa kaikki ainekset keskenään. Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna sen käydä muutamia minuutteja, että haluttu koostumus on saavutettu. Vaihtoehtoisesti voit laittaa massan suoraan pakastimeen ja sekoitella sitä lusikalla puolen tunnin välein.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *