Hae
Emmi Anniina

Cafetoria roastery – pienpaahtimosta suuri kahvinautinto

Tuotteita saatu pressinäytteenä Cafetoria Roasteryltä

Saanko esitellä teille suosikkikahvipaahtimoni Cafetoria Roasteryn. Cafetoria Roastery on paahtanut kahveja Lohjalla vuodesta 2002 lähtien. Tältä suomalais-perulaiselta kahvinvalmistajalta saa herkullisia (luomu)kahveja moneen makuun. Heillä on myös kahvila Runeberginkadulla Helsingissä. Kahvilassa on välitön tunnelma ja asiaansa vihkiytyneet baristat. Otitpa sitten suodatinkahvin tai cappuccinon, voit luottaa siihen, että saat kupillisen, joka on valmistettu sydämellä juuri sinulle! Tämä kahvila on muuten valittu TripAdvisorissa #1 kahvilaksi Helsingissä.

kahvi

Cafetoria roasteryllä on monipuolinen valikoima kahveja sekä kahvinvalmistusvälineitä. Heiltä löydät vaaleat ja tummat paahdot, suodatinkahvit ja espressot sekä kofeiinittomatkin vaihtoehdot. Vaikka itse tykkään tosi paljon tummapaahteisesta Gran Palomaarista, juon myös säännöllisesti kofeiinitonta Mexico Alturaa.

kahvi

Monet Cafetorian kahveista ovat luomulaatuisia. Heille kuitenkin ensisijainen valintakriteeri pavuille on kahvin maku. Luomu tuo tietenkin pienen lisäarvon tuotteelle, mutta se ei ole välttämätön. Toisaalta, on monia kahviviljelijöitä, joilla ei välttämättä ole varaa maksaa luomu-sertifikaateista, mutta siitä huolimatta he suosivat luonnonmukaisia kahvinviljelymenetelmiä. Toiset kahviplantaasit ovat myös sellaisilla alueilla, jotka ovat ihanteellisia viljelyolosuhteiltaan ja siten eivät välttämättä tarvitse juurikaan kemikaaleja sadon varmistamiseksi.

kahvi

Ne ketkä ovat kemikaaleista huolissaan, saattavat hieman karsastaa kofeiinittomia kahveja. Kofeiinin poistamiseen kun löytyy kaksi tapaa: kemikaaleilla tai swiss water -menetelmällä ilman kemikaaleja. Onneksi Cafetorian kofeiinittomat kahvit ovat nimenomaan tuolla vesiuuttomenetelmällä valmistettuja.

kahvi

Kerron seuraavassa Cafetorian tekstissä lisää kofeiinittomuudesta ja swiss waterista. Pysykää kuulolla ja nauttikaa väliajalla heidän hurmaavan hyvästi kahvivalikoimasta!

//Ramon

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.