Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Raakakakku-unelmia osa 3/3: lime-avocadokakku

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Kolmas ja viimeinen osa raakakakkupostaussarjasta on nyt tässä! Tämä kakku on se allergisille sopivin kakku, meinaan tämä on täysin pähkinätön. Ja sen lisäksi tietysti gluteeniton ja maidoton. Vegaanisen saat kakusta, kun vaihdat vain hunajan toiseen makeuttajaan. Nämä rajoitteet eivät kuitenkaan nappaa yhtään pois mausta, vaan tämä kakku on todellinen herkku! Kakku on pehmeä, lempeä ja maukas, mutta kuitenkin melko persoonallinen. Kannattaa maistaa tätäkin 🙂

raakakakku

Lime-avocadoraakakku

Pohja:

250g taatelia

4rkl kookosjauhoa

1rkl psylliumia

1rkl kaakaojauhetta

1/4tl suolaa

1/2dl sulaa kaakaovoita

1rkl kookosmannaa

Sulata vesihauteessa kaakaovoi ja kookosmanna. Lisää ne sitten muiden pohjan ainesten kanssa monitoimikoneeseen ja aja massa tasaiseksi. Painele massa halkaisijaltaan 24 cm kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita pohja tekeytymään jääkaappiin täytteen teon ajaksi.

Täyte:

2 avokadoa

2 banaania

2 limen mehu

1 limen raastettu kuori

2rkl hunajaa (jos tahdot tehdä vegaanisen kakun, korvaa tämä muulla makeutuksella)

1dl sulaa kaakaovoita

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Pese lime  ja raasta sen kuori. Purista kahden limen mehu. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi. Levitä massa pohjan päälle ja laita kakku tekeytymään pakastimeen muutamaksi tunniksi.

raakakakku

Toivottavasti sinä nautit näistä kaikista kolmesta raakakakusta! Kahden muun kakun ohjeet ovat tässä:

Mustikkainen raakakakku

Suklaa-kinuskiraakakakku

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @skribentti / FB: @readysteadyflowblog

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.