Hae
Emmi Anniina

Arki palailee jonkinnäköisenä

lupiini

Kesää on vielä jäljellä (minun mielestä kesä on elokuun viimeiseen päivään asti 😀 ), mutta arki palailee kuvioihin, ainakin jonkinnäköisenä. Millainen kesäloma meillä/pojilla on ollut ja millainen syksy tulee olemaan?

Tällä viikolla pojilla alkoi jo ensimmäiset syyslukukauden harrastukset ja viimeiset harrastukset alkavat syyskuun puolella. Kaikki pojat harrastavat uintia, ja sen lisäksi harrastuksina on jumppaa, muskaria, luistelukoulua ja sählyä. Koulut alkavat ensi viikolla! Esikoinen menee neljännelle ja keskimmäinen ekalle luokalle. He käyvät samaa yksityistä Montessori-koulua, johon olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä! Molemmat ovat aloittaneet koulutaipaleensa siellä eskari-ikäisenä. Kuopus jatkaa kerhoilua kolmena päivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan – muutenhan hän on kotihoidossa edelleen.

lupiinit

Minulla yrityskuviot hieman aktivoituvat nyt elokuussa hiljaisen kevään ja kesän jälkeen. Se tuntuu kivalta! Miehen työkuviot ovat ihan oma juttunsa ja muutoksen tuulet taitavat puhallella hänelle, jännää sekin!

Kesäloman puuhat

Poikien kesälomalla puuhailtiin kaikenlaista, mitä oltiinkin suunniteltu: parin viikon mökkeily, ystävien näkemistä, uimista, kesäteatteria, paljon kortti- ja lautapelejä, monen monta luontoretkeä ja vaellusta, Muumimaailma, Linnanmäki ja siskoni vei pojat vielä Puuhamaahankin!

Loma oli oikein onnistunut ja kiva. Oikeastaan elämä on nyt kivasti mallillaan ja meidän perheellä on hyvä fiilis olla yhdessä. Syksy saattaa yhteiskunnan osalta olla taas kevään kaltainen (tai jotakin enemmän tai vähemmän), mutta sitä asiaa en tahdo stressata nyt sen kummemmin. Selvitään siitä, tuli mitä tuli!

Blogin syksy

Kirjoitin alkukesästä, että blogilla on rento kesä – ja niin se olikin. Voisin kuvitella, että rento kesä jatkuu vielä… ja voi olla, että vaihtuu rentoon syksyyn, vaikka blogijuttuja onkin suunniteltu jo tulevalle. Bloggaaminen, somessa olo ja ylipäätään ”esillä olo” on viime aikoina mietityttänyt minua enemmän kuin koskaan. Unelma, jota yrittäjyyteni takia en voi ainakaan lähivuosina toteuttaa, on se, että olisin täysin poissa kaikilta somealustoilta. Hullua kirjoittaa näin, kun on kymmenen vuotta blogannut ja IG ja FB on arkipäivää minullekin. Mutta kyllä: aika varma olen, että vielä jossakin vaiheessa, jollakin vuosikymmenellä tulen toteuttamaan tämän unelmani. Mutta tulevaisuudesta tähän päivään: täällä vielä ollaan, vaikka blogi on päivittynyt kesällä hitaammin ja tulee ehkä päivittymään hitaammin myös syksyllä.

Toivottavasti teillä on ollut tähän asti kiva kesä! Ihanaa elokuun jatkoa kaikille!

// Emmi

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @emmianniinajansson / FB: @readysteadyflowblog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *