Hae
Emmi Anniina

Haluatko tietää, mikä on Olli Lindholmin, Toni Niemisen ja Tommy Hellstenin mielestä tärkeintä elämässä?

Jos tahdot tietää, niin lukaise tämä postaus!

Täysii

Olen mukana Täysii-tiimissä eli järjestämässä vuosittaista Täysii-seminaaria Tampere-talolla marraskuun yhtenä viikonloppuna. Viime vuonna 2018 Täysii-seminaarin aiheena oli Kasvu ja puhumassa olivat olympiavoittaja Toni Nieminen, muusikko Olli Lindholm, kirjailija Tommy Hellsten, taiteen tohtori Asta Raami, valmentaja Ulrika Björkstam, hyvinvointivalmentaja Teemu Syrjälä, yritysjohtaja Mikko Kuitunen, sijoittaja Mikko Sjögren, työfysioterapeutti Mari Ravattinen, ratkaisuvalmentaja Heikki Harju, terapeutti Miia Moisio sekä elämäntaidon valmentaja Suvi Bowellan.

Täysii-seminaari on huikea piristysläjäys keskellä marraskuuta, ja sen aiheet ja puhujat innoittavat monia ihmisiä miettimään omaa elämäänsä, omia arvoja ja muutoksia, joita ehkä oma elämä kaipaisi. Täysii-seminaari antaa lyhyillä puheenvuoroilla motivaatiota, tietoa ja tönäisyjä toivottuihin harppauksiin omia tavoitteita kohti. Kuuntelijoita on tällä seminaarilla ollut viime vuosina jo yli tuhat. Olen niin kiitollinen tiimin jäsenyydestä, se on opettanut paljon ja antanut paljon!

Elämässä tärkeintä

Minä olen nyt kahtena vuotena (eli koko tiimin olemassaolon ajan) ollut mikittämässä puhujat lämpiössä. Tuo pesti on todella mieluinen ja jännä. Sen lisäksi, että pääsee osaksi isoa odottavaa fiilistä ennen lavalle nousua, saa tutustua mielettömiin ihmisiin, jotka ovat puhumassa seminaarissa. Kysäisin viimeksi kaikilta näiltä mahtavilta puhujilta saman kysymyksen: ”Mikä on elämässä tärkeintä?”. Sain luvan jakaa tuon vastauksen kaikelle kansalle, joten tässä vastaukset nyt tulevat 🙂

Mikko Kuitunen: Tärkeintä on tietää, mkä on tärkeintä

Olli Lindholm: Rauhallinen olo

Miia Moisio: Se, että ymmärtää kaiken tarkoituskenmukaisuuden

Heikki Harju: Ihmissuhteet

Toni Nieminen: Perhe, läheiset

Ulrika Björstam: Elämä itse – Elää elämäänsä niin, että se on tärkeintä

Suvi Bowellan: Antoisat ihmissuhteet

Mikko Sjögren: Vapaus

Mari Ravattinen: Aitous

Asta Raami: Rakkaus

Tommy Hellsten: Elämä

Teemu Syrjälä: Rakkaus

Niin hienoja vastauksia, eikö! Eikä montaakaan samaa, mutta kaikki niin tärkeitä asioita. Kiitos vielä kaikille puhujille, että sain jakaa teidän vastauksenne. Seuraavaksi minä tietenkin kysyn teiltä lukijoita, että mikä on teidän mielestänne elämässä tärkeintä? Kommentoi alle! Voit myös kertoa, mitä puhujien vastaukset saivat sinulle mieleen!

p.s. Tänä vuonna 2019 teemana on rohkeus. Silloin puhumassa ovat Mika Poutala, Anna Taipale, Harri Gustafsberg, Tara Lange, Jari Koponen, Auli Malimaa, Jaana Villanen, Petri Hiissa, Jaana Hautala, Hjallis Harkimo, Riikka Pajunen sekä Tuukka Temonen.

Kuvat taysii.fi -sivulta

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.