Hae
Emmi Anniina

Minkälainen oli tämä sisustusvuosi?

*Asuntomessuille ja Habitareen päästy blogin kautta

Minkälaisia sisustajia te olette? Me olemme hitaita 😀 Välillä me olemme harkitsevia, mutta välillä taas tulee ostettua joku spontaani ostos, jos joku must-juttu iskee kohdalle. Minä rakastan miettiä sisustusta, selailla sisustuslehtiä, haaveilla ja käydä sisustukseen liittyvissä tapahtumissa. Mutta se käytännön toteutus yleensä jää vähemmälle, eikä se oikeastaan haittaa. Sisustus on minulle enemmän juurikin sitä mielensisäistä maalailemista.

Ajattelin tehdä tällaisen inspiraatiopostauksen sisustukseen liittyen, sillä tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on monta lukijaa, jotka käpertyvät talvisin koteihinsa haaveilemaan myös uusista sisustusjutuista.

Me kävimme Asuntomessuilla tänä vuonna ja napsin muutamia kuvia sieltä.

Mitä te muuten tykkäsitte tämän vuoden Asuntomessuista?

Mies oli töissä Habitaressa ja minä kävin vain katselemassa kuopuksemme kanssa meininkiä. Kameraa en tuolla reissulla pystynyt (tietystä yksivuotiaasta syystä) mukanani kantamaan, mutta muutaman ostoksen tein. Unisiepparin ostin Ohto Nordic Homelta ja upeat tyynynpäälliset Tarja Ritari Desingilta.

sisustus

Nyt hankin siis muutaman ihanan suomalaisen tekstiilin. Edellisinä vuosina hankimme Habitaresta Sessakilta unelmavalaisimet makuuhuoneeseen ja keittiöön.

captain

sessak lightning

Tämän vuoden puolella mies myös rakenteli meille viherseinän, josta olimme haaveilleet pitkään. Ensimmäisen version jälkeen hän teki toisen version, joka sitten menestyi ja jäi meille.

viherseinä

viherseinä

Minkälaisia olivat teidän tämän vuoden sisustusjutut, haaveet ja konkretia? Mikä hankinta on vanha, mutta edelleen ihana ja toimiva?

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.