Herkuttele välillä vaalealla raakasuklaalla!
Kaupallinen yhteistyö: Foodin
Välillä on kiva herkutella vaaleammalla raakasuklaalla, eikö? Ja jos kaakaomassa ja kaakaojauhe ovat kaapistasi loppu (meillä ne loppuvat ”jostakin” syystä hyyyyyvin usein…), voit silti tehdä raakasuklaata! Kannattaa siis laittaa tämä resepti ehdottomasti talteen! Tämän raakavalkosuklaan perään huutavat meillä niin kohta kaksivuotias kuin yli kolmikymppisetkin 😉 Tämä suklaa on makeaa ja pehmeää, herkullista!
(Vadelmainen) raakavalkosuklaa
100g kaakaovoita
1dl kookossokeria
1tl lesitiiniä
2rkl tocoa
hyppysellinen aitoa vaniljaa
ripaus laadukasta suolaa
kourallinen kaakaonibsejä
1dl pakastevadelmia
Sulata ensin kaakaovoi vesihauteessa matalalla lämmöllä. Lisää sulaan kaakaovoihin kookossokeri, toco, lesitiini, vanilja ja suola. Sekoita massa tasaiseksi vispilällä tai lusikalla. Levitä massa jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan. Ripottele lopuksi päälle kaakaonibsit ja/tai vadelmat. Jäähdytä pakastimessa vähintään 20 minuuttia tai niin kauan, että suklaa on jähmettynyt.
Meidän perheessä oli muutama viikko, kun tätä tehtiin ihan päivittäin, ja se katosikin jääkaapista päivittäin. Kuvissa oleva satsi oli muuten sellainen, johon vadelmia ei enää jäänyt. Tämä suklaa toimii siis ilman vadelmia sekä vadelmien kanssa!
Ehkä sinäkin kokeilet tätä suklaata pian? Slurps!
SEURAA MYÖS: IG: @skribentti / FB: Ready Steady Flow