Hae
Emmi Anniina

Blogin uusi tulevaisuus!

Kirjoittanut: Emmi

Arvoisat Ready Steady Flow -blogin lukijat,

Olemme pohtineet pitkään blogimme tulevaisuutta ja nyt olemme valmiita kertomaan muutospäätöksestämme myös teille lukijoillemme. Blogimme sisältö on viime vuosina ollut todella moninaista ja laaja-alaisesti eri asioita käsittelevää. Olemme tulleet siihen tulokseen, että on parempi kapeuttaa aihealueita jakamalla blogi kahteen osaan: täällä Vaikuttajamedialla jatkan minä, Emmi. Blogi tulee käsittelemään siis niitä asioita, joista minä muutenkin olen kirjoitellut: perhelifestylea, opiskelua, kulttuurijuttuja ja reseptiikkaa. Yhä enenevissä määrin minulla on nyt myös mahdollisuus kertoa teille yritykseni kuulumisia ja pohdintoja yrittämisestä.

Mistä kaikki alkoi?

Aloitin blogin kirjoittamisen 10 vuotta sitten, kun halusin jakaa vertaistukea muille refluksi-allergia-astma-lasten vanhemmille. Ja onnistuinkin siinä erinomaisesti! Tuolloin blogiskene oli minimaalinen täällä Suomessa ja erottauduin hyvin kapealla aihekärjelläni muista, lähinnä treeniblogeista, jotka tuohon aikaan olivat kovassa suosiossa.

Pikkuhiljaa blogin aihepiiri laajeni koskemaan erityisruokavaliota ja niiden ohjeita; luonnollisestikin, kun esikoisella ja keskimmäisellä oli tarkat ruokavaliot ja minä olin tiukalla imetysdieetillä. Meistä tuli aika hyviä kaikettomien reseptien kehittelijöitä pikkuhiljaa 😀 Siitä olikin helppo hypätä yleisempään jutusteluun: perhelifestyleen ja kulttuuririentoihin. Koska jouduimme taistelemaan lastemme terveyden edestä valtavasti, jouduimme ottamaan selvää todella paljon asioista, jotka liittyivät hyvinvointiin, terveyteen, sairauksiin ja niiden parantamiseen. Meidän lapset eivät parantuneet länsimaisen lääketieteen keinoin (toki ne keinot auttoivat ajoittain kestämään oireita). Facebookin refluksi-allergia-astmavertaistukiryhmät kävivät kuumana tuona aikana – ja pikkuhiljaa meille osoitettiin pyyntöjä kirjoittaa asioista laajemmin myös blogiin: niin alkoivat muotoutua myös terveysaiheet blogiimme mieheni kirjoittamana.

hei meillä valvotaan

Aluksi kirjoitin blogspotissa itsenäisenä, sitten siirryin Kaksplussalle – ja kun tuli aika siirtyä pois Kaksplussalta, vaihtui blogin nimi Hei meillä valvotaan -nimestä Ready Steady Flow -nimeksi ja viralliseksi kirjoituskumppanikseni sain mieheni, hänhän olikin jo vieraskyniä kirjoitellut muutamia ennen tuota virallistamista. Hetken vain itsenäisenä viihdyimme, kunnes saimme kunnian siirtyä Vaikuttajamedialle sen perustamisvaiheessa. Nyt on taas aika muutosten: Ready Steady Flow -blogi siirtyy takaisin omalle domainille, ja minun kaikki tekstit tulevat siirtymään Emmi Anniina -blogin alle ja jään tänne Vaikuttajamedialle.

Miksi tylsä nimi Emmi Anniina?

Niin, oikeastaan en edes ajatellut muuta vaihtoehtoa. Muutos on hautunut mielessä jo pitkään. Yrittäjänä on tärkeä saada omaa nimeä tunnetummaksi. Ammatillisesti brändäydyn Emmi Janssonina, mutta IG-tilillä olen @emmianniinjansson, niin jotenkin loogisesti otan blogiin tietysti etunimen ja toisen nimen! Olisihan sitä kiva alkaa keksiä kaikenlaisia hauskoja ja nokkelia blogin nimiä, mutta nyt minusta tuntuu, että minulla se aika on ohi. On aika kirjoittaa taas vain omana itsenäni ja omasta kynästä tulevia juttuja tänne, joten oma nimi tuntuu juuri oikealta siihen tarkoitukseen.

Jatkan omalla tutulla linjalla Emmi Anniina -blogissa, mutta maailmankatsomukselliset jutut, terveysjutut sekä sijoitusjutut jatkavat toisaalla, koska mieheni, noiden asioiden vankkumaton tutkija jo yli kymmenen vuoden ajalta, jakaa jatkossa tietämystään toisaalla, ehkäpä silloin tällöin edelleen vanhassa tutussa Ready Steady Flow -blogissa, mutta vahvasti näyttää siltä, että hänen tulevaisuutensa vaikuttajuus on jotakin ihan erilaista! 😎

 

hei meillä valvotaan

Kaikkeen kivaan olen päässyt mukaan blogini kautta, mm. pariin eri lehtijuttuun. Tämä on Allergia ja Astma -lehdestä 5/2015.

Mutta siis: tervetuloa jatkossa seuraamaan juttujani Emmi Anniina -blogin pariin, kunhan vain saadaan siirto tammikuussa tapahtumaan! Sitä ennen jutut jatkuvat tässä tutussa osoitteessa vielä parisen viikkoa.

Ihanaa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.