Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Näin muunnat kookosveden superhelpoksi kesädrinkiksi!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

kookosvesi

Kookosvesihän alkaa olla jo kansalle melko tuttu juoma, eikö? Nyt on siis hyvä aika alkaa miettiä, mihin kaikkeen kookosvedestä voi olla! Sen lisäksi, että se taipuu monen smoothien hyväksi pohjaksi ja suoraan tetrasta juotavaksi, voi sitä käyttää myös drinkkeihin!

Ennen kuin pääsemme superhelppoon kookosvesipohjaiseen alkoholittomaan (tai holilliseen) drinkkiin, niin kertaamme, mitä kookosvesi on ja mitä hyötyjä sen juomisesta voi saada.

Kookosvesi ja sen hyödyt

Kookosvettä saadaan kookospähkinän sisältä. Laadukas kookosvesi maistuu raikkaalta ja aavistuksen makealta. Monet, jotka eivät välttämättä pidä kookoksen mausta, pystyvät kuitenkin nauttimaan kookosvettä, sillä sen maussa on vain vivahde kookoksen raskasta ominaismakua.

Kesällä nesteytyksen merkitys kasvaa elohopean noustessa hellelukemiin. Kookosvesi on tähän tarkoitukseen mitä parhain, sillä se sisältää elektrolyyttejä eli suoloja. Kun me hikoilemme, me menetämme samalla myös suoloja, siksi on tärkeää saada niitä ruuista ja juomista.

kookosvesi

Kookosvedessä on hiukan hiilihydraattia, mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin vastaavassa määrässä limua tai hedelmämehua. Siitä saa siis pikkuisen energiaa sokerin muodossa: siksi kookosvettä voi käyttää aivan loisvasti vaikka treenijuomana kuntosalilla tai lenkkipolullakin.

Kun tahdot tehdä helpon drinkin

Tämä ohje on superhelppo! Mutta yllättävä! Nämä juomat sopivatkin alkuepäröinnistä huolimatta loistavasti keskenään yhteen. Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain kookosvettä ja vichyä!

Laita lasiin paljon jäitä. Kaada sitten lasiin puolet vichyä tai reilusti hiilihapotettua soodavettä ja puolet kookosvettä. Tipauta sekaan vielä muutama jäinen marja.

kookosvesi

Psst…. tätä voit käyttää myös mikserinä laadukkaan vodkan kanssa, jos haluat nauttia astetta paremmasta alkoholipitoisesta drinksusta.

Niin, helppo ohje, mutta välillä on kiva jakaa näitäkin vinkkejä, jotka muuten jäisivät monelta kokeilematta, vaikka ainesosat ovatkin tuttuakin tutummat 🙂 Pistäkääpäs testiin ja yllättykää juoman raikkaudesta ja virkistävyydestä!

P.S. Jos tahdot ottaa kookosvettä mukaan vain itsellesi yhdeksi juomakerraksi, kannattaa ostaa pieni tetra, 330ml. Mutta jos jano on paljon suurempi tai jos teet esimerkiksi näitä drinkkejä monille, niin kannattaa ostaa kookosvettä isompi, litran puteli. Huippua, kun Foodinilta saa nykyään molempia kokoja!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @skribentti FB: @readysteadyflow

SINUA KIINNOSTAISI EHKÄ MYÖS:

IDEOITA AAMUN JUOMISIIN: NÄIN OTAT HUOMIOON NIIN TERVEYDEN KUIN MAUNKIN

VIIKON BLOGIN VINKIT KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN OSA 2/7

OLE TRENDIKÄS JA VALMISTA ITSE HERKULLINEN JA TERVEELLINEN LUULIEMI

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Tää menee kyllä ehdottomasti testiin! Tilasin meinaan joskus tota Foodinin kookosvettä itselleni testiin, mutta en ikinä keksinyt sille mitään erikoista käyttötarkoitusta. Hyvää se oli yksinäänkin, mutta tää drinkki pääsee ehdottomasti kokeiluun 🙂

    • emmi kirjoitti:

      Jes, kiva. Ja tosiaan jos olet smoothieihmisiä, niin smoothiessa nesteenä kookosmaidon lisäksi kookosvesi on ihan yksi mun lemppareistani 🙂 (Ja tämä siis joko-tai, yhdessä niitä en ole kokeillut.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.