Hae
Emmi Anniina

Lääkevenkslausta ja muuta elämää

Losec toi avun hankalaan elämäämme taas kerran. Sitten pakkaa lähdettiinkin jälleen sekoittamaan Seren poisjätöllä erotusdiagnoosia metsästäen. Nyt tilanne Pikkusankarilla on taas epäselvä. Lisäselvyyttä saadaan ehkä muutaman päivän aikana, tai mahdollisen (kolmannen, huoh) oskillometriakokeilun jälkeen, tai viimein Seren takaisinoton jälkeen. Sitten ehkä tiedämme, tuleeko Pikkusankarin oireisiin paras vaste refluksi- vai astmalääkkeistä (vai tarvitaanko molempia edelleen).
Viimeisten kuukausien aikana refluksi- ja allergiajutut ovat pyörineet päässämme paljon. Osittain johtuen tietenkin Pikkusankarin alati vaihtuvan lääkearsenaalin ja oireiden kirjon takia, osittain Minimullistajaan liittyvien huolien takia. Onneksi elämään mahtuu muutakin, vaikka aina siltä ei tunnukaan. Kivaa on tajuta se, että saan tehtyä monia semmoisia juttuja nyt, mitä Pikkusankarin ollessa samanikäinen kuin Minimullistaja nyt, en olisi todellakaan uskaltanut tai pystynyt tekemään.

Siis mitä mä täällä teen? Suositussa ravintolassa perjantaina kello 21, vauva mukanani?
 
Muun muassa uskalsin käydä Minimullistaja messissä ulkona illallisella ystäväni
kanssa. EI olisi tullut kyseeseenkään taukoamatta karjuvan kolmikuisen
Pikkusankarin kanssa. Mutta okei, jotta ei ihan niiiiin helppo
vauva teillä
-fiilistä jäisi kellekään, kerrottakoon, että matkat ravintolaan ja
takaisin taitettiin kantorepussa, kun parinkymmenen minuutin
kävelymatka rattaissa ei maistunut Minimullistajalle sitten millään. Ja
puolet syöntiajasta hän oli sylissä, tissillä tai kantorepussa. Mutta ei
itkenyt koko aikaa. Sehän tässä pointti oli kai.

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Heips! Olen aina välillä eksynyt blogiisi oman pojan allergiaselvittelyjen kautta ja vihdoin saan aikaiseksi kommentoidakin 🙂 Ensinnäkin kiitos niin realistisesta ja silti ihanan (jos niin voi tästä aiheesta sanoa…..)huumorin kautta kerrotusta! Ihanaa että "uusi vauva" mahdollistaa teille tuommoisia uusia kokemuksia! ! Ja toivottavasti saatte pian lääkekokeiluista tolkkua-on se niin ihana tunne kun edes hetken luulee että nyt on taas saatu jotain ratkaisevaa selville! Semmoista olisin myös samalla kysynyt että oletteko antioksidanttiklinikalla lasten kanssa käyneet ja jos niin oliko siitä mitään apua? Itse olen yrittänyt kahteen otteeseen jo saada aikaa mutta se vaikuttaa täysin mahdottomalta. Olen lukenut ja kuullut hyvistä tuloksista mutta en vielä ole tavannut ketään joka olisi lapselleen ajan onnistunut sinne saamaan..kuulemma yksi ainoa lapsia hoitava lääkäri 🙁

  Hyvää syksynjatkoa teille!
  Toivoo marika

  • Emmi kirjoitti:

   Kiva, että olet blogiini eksynyt (ja saanut siitä jotain irtikin :-D), ja kiva, että nyt kommentoit 🙂 On mukava tietää, ketä siellä tilastojen takana onkaan!

   Olen kuullut myös tosi paljon hyvää ko. klinikasta, mutta en ole vaivautunut sinne aikaa edes kokeilemaan, juurikin mainitsemastasi syystä, aikojen vaikeasta saatavuudesta. 🙁

   Teille myös mahdollisimman valoisaa syksyä!

  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan..jotenkin tylsää että lääkärit eivät alalle halua ilmeisesti vaikka potilaita piisaisi. No, kerron sitten tuloksia jos joskus sinne päästään 🙂 -siihen asti mennään "tavallisen" allergialääkärin voimin kohti joulua. Hyvää viikonjatkoa!

  • Emmi kirjoitti:

   Niinpä.
   Ja joo, KUN pääsette 🙂
   Samoin sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.