Hae
Emmi Anniina

Hetken hengähdystauko

Me emme ole mieheni kanssa viettäneet moneen vuoteen vuosipäiviä, kihlapäiviä, hääpäiviä emmekä omia synttäreitäkään.
Viimeiset kuukaudet ovat kaikessa antoisuudessaan olleet kuitenkin todella rankkoja, ja kaiken muun päälle iskeytyi tämä kolmekymppisten kriisikin, kääk.
Nyt siis kaivamme passit esille ja suuntaamme kaksin neljäksi yöksi lämpöön, ihan erilaisiin maisemiin. Juhlimme yhteistä hienoa elämää, yli yksitoista vuotta kestänyttä parisuhdetta, yli seitsemän vuotta kestänyttä avioliittoa, uutta taloa, uutta mielenkiintoista elämänvaihetta ja sitä, että juuri se toinen on siinä vierellä. Lapset saavat olla parhaassa mahdollisessa hoidossa kotona omaa eskari-kerho-harrastusarkeaan turvallisesti jatkaen (kiitos teille muutamille supermahtaville hoitajille!).
Me hengähdämme miehen kanssa nyt hetken.

10 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Hyvää reissua. Näin pitää joskus tehdä ja nauttia ilman lapsia.

  • Emmi kirjoitti:

   Kiitos! Tämä on meille toisaalta vähän vaikeaa, kun arjessa ollaan niin kiinni lapsissa, mutta tekenee ihan hyvää kaikille meille nyt kun kuopuskin on jo yli kolmevuotias! 🙂

 2. tyttönen tuolta kirjoitti:

  Nauttikaa! 🙂

 3. Minttu kirjoitti:

  Ihanaa! Mahtavaa lomaa!

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Nyt nauttikaa. Ihanaa kun pääsette jälleen ulkomaille.Teillä loistavat läheiset.

  • Emmi kirjoitti:

   Kyllä on, nämä _muutamat_ läheiset ovat mahtavia! Heitä ei voi tarpeeksi ylistää. <3

   Arjessa muuten emme ole sitten viime vuosina mitään kaksin tehtykään. Me käytämme "hoitoapujen" muutamat päivät mieluummin ulkomailla kuin kerran viikossa/kuussa treffailuun 🙂 Toki, ihan itse aina kysymme hoitoavut ja joudumme aika isosti sumplimaan, että kaikki järjestyy – kukaan ei meille hoitoapuja aktiivisesti ehdota. Että ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys nämä hoidot.

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Näinhän se on. Harvoin pienten lastenhoitoapua kukaan tarjoaa.(jos koskaan) Tosin lasten kanssa reissaaminen on kanssa erittäin hauskaa.( Sattuu ja tapahtuu se on taattu)

  • Emmi kirjoitti:

   Jep, lasten kanssa reissaaminen on (nykyään, ei pahimpana refluksiaikoina) oikein kivaa parhaimmillaan. Viime vuonna oltiin viikko perheenä ulkomailla ja seuraava reissu tulee tietty olemaan myös koko perheen yhteinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.