Hae
Emmi Anniina

Alkaisiko sinun uusi vuosi mahtavalla 150 euron arvoisella Hankintatukun ravintolisäsetillä? Voit voittaa sen itsellesi!

*Arvottavat tuotteet saatu Hankintatukulta

Uusi vuosi olisi kiva aloittaa panostaen hyviin ravintolisiin, eikö? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Hankintatukun kahdeksaan eri tuotteeseen, joiden yhteisarvo on yli 150e! Saman arvonnan olen suorittanut jo blogin facebook-sivuilla sekä instagramissani. Jos siis olet blogin lukija (Bloglovinin tai Blogit.fi kautta), niin pääset osallistumaan tähän arvontaan 🙂 ! Nyt lähtee kolmas setti arvontaan! Lue tämän postauksen kuvaukset tuotteista ja kommentoi blogin kommenttikenttään tuote, joka kiinnostaisi sinua eniten. Arvonta loppuu sunnuntaina 5.1.2020 klo 21. Voittajan ilmoitan kommentissa ja laitan voittajalle mailia, joten liittäkää toimiva sähköpostiosoite omaan kommenttiin. Tuotteet ovat Hankintatukulta saatu, ja minä hoidan postitukset. Mutta nyt – tuotteiden pariin!

Vitacell® Robuvit®

Vitacell Robuvit sisältää patentoitua Robuvit® tammen puu-uutetta sekä B12-vitamiinia hyvin imeytyvänä metyylikobalamiinina. Robuvit® on tarkoitettu väsymystä ja uupumusta vastaan, energiaa ja elinvoimaa tukemaan sekä hermoston ja immuunijärjestelmän toiminnalle.

Ubicaps® Ubiquinol 100mg

Ubikinolikapselit on tarkoitettu urheilijoille, ikääntyville ja väsyneille. Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina. Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.

Vitacell® Ashwagandha KSM-66

Vitacell® Ashwagadha KSM-66 kapselit sisältävät Ashwagansha-uutetta 300mg/kapseli. Monivaikuttaisella ravintolisällä on tasapainottava vaikutus hyvinvointiin. Se vaikuttaa myönteisesti stressinsietokykyyn sekä muistiin ja vireyteen. Se edesauttaa myös lihasten kasvua ja palautumista sekä seksuaalista suorituskykyä miehillä ja naisilla. KSM-66 Ashwagandha uutetta saadaan intialaisesta kasvista. Kasvia on käytetty perinteisesti intilaisisessa ayurveda-hoidossa. KSM-66 on luomulaatua.

Vitacell® PQQ

Vitacell® PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on monivaikutteinen MGCPQQ® 10 mg. Se on tarkoitettu aivoterveydelle: se suojaa, stimuloi ja energisoi, se aktivoi aivoja ja auttaa muistiin sekä keskittymiseen. Se on tarkoitettu myös aineenvaihdunnalle, taistelemaan mm. metabolista oireyhtymää vastaan.

Evonia® Super Silica

Evonia® Super Silica vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä silottaa ja kiinteyttää ihoa. Evonia® Super Silica sisältää Collasil® OSA -piihappovalmistetta, jossa pii on vesiliukoisena piihappona eli ortopiihappona biologisesti aktiivisessa muodossa sitoutuneena vetysidoksin kalakollageenista saatuihin aminohappoihin. Aminohapoilla on aktiivinen kuljetusmekanismi suolistosta, ja imeytyessään tehokkaasti ne vievät piin mukanaan verenkiertoon. Valmisteessa on lisäksi biotiinia. Nämä tehoaineet tukevat hiusten, kynsien ja ihon rakennetta ja kestävyyttä.

Bodyflex® Super Collagen

Kollageenihydrolysaattitabletit ovat nivelten ja rustojen hyvinvointiin. Peptan® IIm kollageeni sisältää myös kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa luontaisesti. Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia.

Evonia® Antioksidantti-shampoo

Evonia® Antioksidantti-shampoo on kaikille hiuspohjatyypeille sopiva. Se rauhoittaa ja estää hiuspohjan häiriöiden syntymistä. Shampoo ei sisällä silikonia tai silikoniyhdisteitä, parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Tuote on valmistettu Suomessa. Hellävaraisesti pesevä ja rauhoittava yhdistelmä laventeliöljyä, vihreää, valkoista ja honeybush –teetä sekä oliivinlehti- ja kuusenoksan tyviuutetta puhdistaa hiukset hoitaen samalla hiuspohjaa.

Evonia® Hiustenhoitoaine

Evonia® Hiustenhoitoaine on normaaleille hiuksille sopiva. Se kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ja antaa hiuksille kauniin kiillon. Se on miedosti hajustettu. Hoitoaine ei sisällä silikonia, parabeeneja eikä väriaineita. Se on valmistettu Suomessa. Uudessa korkealaatuisessa Evonia hoitoaineessa on tehoaineina hiuksia hoitavia ainesosia, kuten sheavoita sekä auringonkukan ja valkohilpan siemenöljyä. Ne suojaavat ja kosteuttavat hiuksia sekä antavat niille kauniin kiillon.

Tuotteiden kuvaukset on otettu Hankintatukun nettisivuilta ja tuotteiden kyljestä.

Onnea arvontaan! 🙂

// Emmi

23 kommenttia

 1. lumikukka80 kirjoitti:

  Minua kiinnostaisi eniten tuo super silica-tuote. Olisi mahtavaa, jos ohuet ja katkeilevat hiukset alkaisivat vahvistua 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Nuo evonia-hiustuotteet kiinnostaa, koska nyt on tänä talvena ensimmäistä kertaa elämässäni päänahka koko ajan niin kuiva, että on jatkuvasti hilsettä. Mietin että mahtaisiko näistä olla apua asiaan..?
  Mahtavaa uutta vuotta kaikille! <3

 3. Piia kirjoitti:

  EVONIA® SUPER SILICA kiinnostaa eniten ?

 4. Janika kirjoitti:

  Vitacell aswagandha kiinnostaisi eniten? Olen lukenut jo aiemmin aswagandha vaikutuksista ja tuote olisi nappi tähän elämäntilanteeseen, jossa yhdistän työn, opiskelun ja perheen?

 5. Piituski kirjoitti:

  No
  Ubikinol kapselit! Väsyneelle ja urheilevalle!

 6. Kajsa kirjoitti:

  Uskoisin että eniten apua olisi ASHWAGANDHA KSM-66 tuotteesta monen muun ohella. 🙂

 7. Teija kirjoitti:

  EVONIA® SUPER SILICA kiinnostaa eniten.

 8. Elina kirjoitti:

  aswagandha kiinnostais tosi paljon! ?

 9. Sara kirjoitti:

  Ashwaganda ksm-66 kiinnostaa eniten, antaisin sen äidilleni 🙂

 10. Annnsku kirjoitti:

  Super silica kuulostaa juuri siltä mille olisi tarvetta 😀

 11. Elli kirjoitti:

  Vitacell® Ashwagandha KSM-66

 12. Saara kirjoitti:

  Nuo Evonia tuotteet kyllä kiinnostaa eniten, varsinkin tuo silica!!

 13. Tarja Karvonen/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti:

  Minua kiinnostaa Evonia-hiustuotteet.

 14. anna s. kirjoitti:

  Super Silica kiinnostaisi eniten 🙂

 15. Anna-Sofia kirjoitti:

  Kaikki kiinnostaa, mutta ehkä eniten Super Silica ?

 16. Anni kirjoitti:

  Bodyflex kiinnostaa! Tälleen varttuneemmalla iällä treenatessa tuntuu että aina on jotain klappia nivelissä.

 17. Jadeliini kirjoitti:

  Ashwagandha ja Evonia hoitoaine kiinnostaisi eniten

 18. Nikke kirjoitti:

  Ubicaps avuksi väsymykseen

 19. Anu kirjoitti:

  Ubikinoni kiinnostaa eniten, koska sen on jo ihan tutkimuksissakin todettu vaikuttavan migreeniin.

 20. Eve kirjoitti:

  Evonian super silica ja antioksidanttishampoo kiinnostavat eniten 🙂

 21. Xeveliina kirjoitti:

  Evonian Antioksidantti-shampoo ja -hoitoaine houkuttelevat eniten! 🙂

 22. Ruusunnuppu kirjoitti:

  Kiinnostavia tuotteita, etenkin Robuvit sekä Ubikinoli. Buustaamaan lisä energiaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.