Hae
Emmi Anniina

”Pikkukauppareissun” ostokset

Meillä käy näin usein: mennään muka ”pikkukauppareissulle”, mutta ostosten yhteissumma onkin yli satasen! Kauppakassipostauksia toivotaan aina silloin tällöin, joten tässä nyt yksi aika normaali ostoskuvapostaus. Ostoksilla käytiin Prismassa ja ostosten yhteissumma on noin 150e. Tämä on sinällään tosi perusostossetti, sillä juhliin tai muihin erityistilanteisiin emme tällä ostosreissulla varautuneet. Lihat ja kananmunat ostamme pääsääntöisesti paikallisesta lähi-luomupiiristä ja superfoodit tilaamme pääsääntöisesti Foodinilta. Muuten käytämme Prismaa ja Lidliä ostospaikkanamme. Ja jep, ruoka on meidän taloudessamme aika suuri menoerä…

Miltä teidän 150 euron kauppakassi näyttää? Onko samoja juttuja kuin meillä vai ihan eri ostoksia?

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Meillä käydään Tukussa kaupassa! Suosittelen Heinon Tukkua!

  • Emmi kirjoitti:

   Hei tarvitaanko Tukussa käymiseen joku erityinen lupa jostakin vai pääseekö sinne kaikki? 😀

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Heinon tukusta sen verran että monesti esim. Prisma on edullisempi kun niillä niin hyviä tarjouksia. Mikäli on hyvä tili yritysasiakas niin heillä on omat alennussopimukset. Isot suurtalouskeittiöpakkaukset voivat jossain määrin auttaa normiperheellisen ostoksia.

  • Emmi kirjoitti:

   Okei, mielenkiintoista, kun itse en ole perehtynyt tukkuihin ollenkaan. Kiva, että kerrotte!

 3. Meri/ Äidin sanoin kirjoitti:

  Näyttää kutakuinkin samalta, kyllä se 100e yliträä lähes jokainen kauppareissu:o Mutta ruoka on aika kallista etenkin jos haluaa ostaa kotimaista ja vähän terveellisempää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.