Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Voiko punajuuresta, hirssistä ja maissista valmistaa ruoka-astiaston?

Kaupallinen yhteistyö: Kiddex

Yhteistyössä Kiddexin kanssa

Okei, luitte ihan oikein! Saimme Kiddexiltä testiin taaperollemme astiaston, joka näyttää ihan muovilta, mutta ei todellakaan ole muovia, vaan BIOmuovia, joka valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita, kuten juurikin punajuurta, maissia ja hirssiä, wou 😀 Tämä kummallinen astiasto on 100 prosenttisesti biohajoava, joten tämän astiaston voi tarvittaessa vaikka kompostoida! Tämän astiaston pakkauksessa ei ole myöskään muovia (eikä edes sidosaineena), joten astiasto on ihan rehellisesti täysin muoviton!

ekoala

 

Kun saimme astiaston, tutkimme sitä kriittisesti, tietenkin 😉 Astiasto näytti ihan muovilta, mutta on se vaan uskottava, että ainesosat ovat jotakin ihan muuta. Saimme lasten kanssa hyvät keskustelut muovin käytöstä ja muista vaihtoehdoista. Astiasto kiinnosti meidän perheen kaikkia poikia (8v, 5v ja 1,5v), eli varmasti astioita voisi käyttää turvallisena napostelukippona vaikka leffaillassa sohvalla, vaikka ei olisikaan taaperoikäinen 🙂 Asiasto on myös visuaalisesti mielestäni oikein kiva, ja eri värivaihtoehtoja löytyy muutamia. Astiat ovat käsinpestäviä, joten se kannattaa meidän vielä muistaa kertoa isommille lapsille; he kun täyttävät meillä myös astianpesukonetta. Mikrottelun astiasto kestää kuitenkin.

eKoala

 

Eikö olekin ihan mahtavaa, että tällaisia kauniita ja ekologisia vaihtoehtoja tulee markkinoille yhä enemmän! On ilo ja kunnia olla edesauttamassa näiden tärkeiden ekologisten teemojen ilosanoman tunnettavuutta 🙂 Me jäämme mielenkiinnolla testailemaan tätä astiastoa.

// Emmi

eKoala

 

Näitä astiastoja voi ostaa seuraavilta jälleenmyyjiltä:

A-T Lastenturva, Vantaa
A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki
Ecoboden, Ahvenanmaa
Ecolife, Vantaa
Ekosoppi, Vaasa
Kideco.fi
Lastentarvikeliike Huvikumpu, Seinäjoki
Leikkikauppa.fi

Kaupallinen yhteistyö: Kiddex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *