15 raakakakkua, osa 3/3: hedelmäiset raakakakut
Viimeinen osa raakakakkupostaussarjaa on nyt tässä, ja se käsittelee hedelmäisiä raakakakkuja. Ensimmäiseen osaan pääset tästä:
15 raakakakkua, osa 1/3: suklaiset, toffeiset, mokkaiset ja kinuskiset raakakakut
Ja toiseen osaan pääset tästä:
Mutta siis, millaisia hedelmäisiä raakakakkuja me olemme tehneet? Paljonkin erilaisia, mutta valitsin teille nyt kolme takuuvarmaa, superherkullista kakkua!
Postaussarjan kaikki reseptit on tehty aikoinaan Foodinin kanssa yhteistyössä. Tällä hetkellä pidän reseptinkehittelystä vauvavuositaukoa eli nämä koontipostaukset eivät ole yhteistyöpostauksia. Klikkaat vain blogipostauksen esikatselun päältä, niin pääset lukemaan reseptin!
Mandariinia ja avocadoa harvoin yhdistetään, mutta voin kertoa, että ainakin me saimme kombon toimimaan raakakakussa! Kokeile ja testaa, toimiiko tämä sinun mielestäsi 😉
Kun suklaa- ja marjakakut on maisteltu: mandariini-avokadoraakakakku
Inkivääri ei ole kesämauista yleisin, ja jos sinulle inkivääri uppoaa vain talvisin, niin kopioi resepti talteen ja kaiva pimeiden aikojen iloksi taas puolen vuoden päästä esille. Toisaalta, annan kyllä myös luvan kokeilla tätä kesällä 😀
Ihastus, jota ei voi olla jakamatta: sitruuna-inkivääriraakakakku!
Raakakakut ovat (ainakin mielestäni?) aina gluteenittomia ja maidottomia, mutta sisältävät usein pähkinää. Seuraava hedelmäinen resepti on kuitenkin myös pähkinätön.
Siinäpä riitti raakakakkuja! Toivottavasti tämän postaussarjan kakuista edes joku kakku pääsee kokeilulistallesi!
NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog