Hae
Emmi Anniina

Tiukennus flunssaseulaan

Hei mahdollinen vieraamme!
Olisi ihana nähdä jo,
mutta olethan ystävällinen,
ja jätä tulematta kylään, 
jos sinulla on ”vain pikkuflunssa”, ” vähän kröhää”, ”olen ehkä tulossa kipeäksi-olo”  tai jotain sitä pahempaa.
Haluamme sinut vieraaksemme heti, kun olet toipunut, terve ja tartuntakyvytön.
Käsidesipurkin kautta toki.

Terveisin Pikkusankarin ja Minimullistajan perhe
Täällä kärsitään pienen ajan sisään jo toisen flunssan pahentamista refluksioireista. Lyhyesti sanottuna: Ei ole yhtään kivaa. Nyt se on taas kerran koettu: muuten tasapainoisessa tilanteessa pelkkä mukaharmiton flunssa tekee suuret tuhot refluksin hoitotasapainoon. Näin ollen joudumme nyt valitettavasti tiukentamaan flunssaseulaamme ja heittämään pois pitkään kiinni pitämästämme, tavallisen perheen ”ainahan sitä on kaikkialla liikkeellä, tulkaa vain!”- periaatteen.

Älkää ottako tätä henkilökohtaisesti.

2 kommenttia

  1. annimari kirjoitti:

    Joo, meillä sama! Vältän viimeiseen asti "vain pientä nuhaa" isommista puhumattakaan -vieraita.. Meillä menee heti molemmilla lapsilla kurkunpääntulehdukseksi, pienetkin nuhat tekee heti hengitysoireita öiksi.. :/

    • Emmi kirjoitti:

      Niin, vähän kökköähän se on olla näin tarkka vieraiden nuhista, mutta pakko kai se on alkaa olla… "Normaalit" perheet kun eivät tätä ihan aina tajua, että miten suuresti pieni flunssanpoikanen voikaan vaikuttaa refluksioireiluun ja sitä kautta ihan koko arjen sujuvuuteen. Me ollaan oltu aiemmin vähän höllempiä tämän asian suhteen, mutta nyt kahden lapsen kanssa tuntuu, että pakko sitä seulaa on kiristää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.