Hae
Emmi Anniina

Refluksipeikko on täällä taas

Kyllä, se on vieraillut viimeisten kahden viikon aikana joinain päivinä hyyyyvinkin kärttyisenä Pikkusankarimme luona. Syitä on tietenkin taas sata, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa syntipukiksi. Refluksipeikon vierailu voi johtua ainakin siitä, 
…että Losecia on vähennetty jo monen monta viikkoa – ja huomenna lähtee viimeinen pillerinpuolikas kohti Pikkusankarin suolistoa.
…että The Hunajapurkit kaavittiin tyhjiksi – ja tietenkin se on nyt loppu kaikista katsomistamme kaupoista toistaiseksi!
…että arki on ollut yhtä myllerrystä viimeiset kaksi viikkoa – ja suuret elämänmuutokset tiettävästi aiheuttavat stressiä, mikä taas tiettävästä vaikeuttaa refluksia.
…että Aerius on muuttunut sopimattomaksi. Joinain päivinä allergialääkkeen annon jälkeen tuntuu, että meininki on muuttunut entistä hurjemmaksi. Spekuloinnin alaisena on idea, että tässä kävisi samalla tavalla kuin Zyrtecin kanssa kävi, että aluksi lääke helpottaa, mutta sitten monen kuukauden käytön jälkeen Pikkusankari ei enää siedä sitä.

Losecin ja Manukan poisjäämisen jälkeen lääkearsenaalista on jäänyt jäljelle vain Seretide, Biolatte-maitohappo, Aerius ja Silicea. Tarvittaessa (eli kun Pikkusankari oirehtii vahvasti, valittaa pipiä ja kinuaa lääkettä) niin Gaviscon ja/tai särkylääke.
Refluksipeikon vierailuista huolimatta yritämme edelleen kovasti toivoa, että Losecia ei tarvitsisi palauttaa Pikkusankarille. Toivomme myös, että pääsemme viilaamaan VISAa Manuka-purkin kotiin saattamiseksi mahdollisimman pian. 
Ehkä tänä syksynä näytämme refluksipeikolle kieltä viimeisen kerran. Ehkä.

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Meillä on taas tosi paljon samaa menossa kuin teillä. Meillä Losec tosin ollut poissa keväästä, mutta nyt olemme joutuneet ottamaan sen takaisin. Manuka-purkin sain vihdoin maanantaina (Amazonin kautta) ja Aeriuksen jätin eilen pois. Se meillä on mennyt jo viime joulukuusta muistaakseni. Huoh. Mitähän tässä kohta taas yrittäisi. TT sanoi s-postissa, että seurataan vielä pari viikkoa ja otetaan sitten ehkä lisää allergiaseuloja, meillä kun tosiaan allergiat niissä näkyvät. Eli, ymmärrän aika hyvin teidän tilanteenne. Tämä jatkuva pohdiskelu kyllä rassaa. Huomasin aamulla, että pojan kieli on (Losecista huolimatta)valkoinen. Onko teillä tätä samaa?

  T. Kaisa N.

  Ps. Ja vielä onnea uutukaisesta! <3

  • Emmi kirjoitti:

   Oho, no onpa siellä sitten todella vertaistilanne päällä! Toivottavasti molemmilla tilanteet nyt selviäisivät parhaaseen suuntaan! Onneksi meilläkin on Tuomelan aika (molemmille…) syyskuun lopussa.

   Mä en ole huomannut tuota kielen valkoisuutta, mutta hengityksen haju menee kyllä yksi yhteen oireiden pahenemisen kanssa 🙁

   p.s. kiitos <3

 2. Mama kirjoitti:

  Helios.co.uksta itse tilasin 20+ vahvuista manukaa (ei ole umf merkintää vaan active joten otin suosiolla vahvimman, aikaisemmin meilläkin kun oli tuo sama 15+ manuka gold. 😉 ). Hyvin maistunut! Sillä jatketaan kunnes tulee taas amazoniin goldia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *