Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Tämän vuosikymmenen viimeinen raakakakku: Pähkinätön mustikkaraakakakku

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

mustikkainen raakakakku

Edellistä postausta iloisempiin tunnelmiin pääsemme tämän ihanan mustikkaisen raakakakun myötä! Tämä kakku, kuten useammat tekemämme kakut, ovat muunneltavissa juhlakauteen – siksi julkaisen tämän vielä ennen joulun ja uuden vuoden juhlia. Raakakakut ovat siitä ihania, että niitä voi koristella mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Tämän kakun pinnalle näkisin, että jouluna voisi taiteilla jotakin ihanaa valkoista lumeen viittavaa… Sopisi siniseen sävytykseen ihan täydellisesti 🙂 Tämä kuvattu kakku on kuitenkin yksi jo syyskaudella nautittu kakku, siksi tässä ei näy lumiukkoja tai muitakaan jouluisia koristeita. Tee sinä ne! Tai valmista uuden vuoden pöytään jonkun ihanan säihkyvän koristelun kera!

Tämä kakku on maukas, mutta juuri sopivan mieto jonkun tujumman kaveriksi jälkkäripöytään! Mutta toki, menee ihan vain ainoanakin herkkuna! Kokeile nyt tai laita resepti talteen myöhempää hyödyntämistä varten 🙂 Tämä kakku on gluteeniton, vegaaninen, pähkinätön sekä vhh-tyylisesti syövälle sopiva. Sopii siis aika monelle!

mustikkainen raakakakku

mustikkainen raakakakku

mustikkainen raakakakku

Mustikkainen raakakakku (gluteeniton, vegaaninen, pähkinätön, vhh)

pohja:
2,5dl kookoshiutaleita
10kpl medjool taatetelia
½ dl sulaa kaakaovoita
1rkl kaakaojauhetta
½ tl suolaa

Poista ensin taateleista kivet ja liota pari tuntia, jotta taateleista tulee entistä mehevämpiä. Sulata
kaakaovoi vesihauteessa. Yhdistä kaikki aineet monitoimikoneessa ja aja massa tasaiseksi. Painele massa
irtopohjavuoan pohjalle ja laita se odottamaan jääkaappiin seuraavan kerroksen valmistumista.

välikerros:
50g kookosmannaa
1 banaani
1dl sulaa kaakaovoita
½ dl koivusokeria

Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja massa
sileäksi. Painele massa pohjan päälle ja laita jääkaappiin odottamaan viimeistä kerrosta.

pintakerros:
½ dl sulaa kaakaovoita
1 banaani
30g mustikkajauhetta
½ sitruunan mehu

Sulata kaakaovoi. Purista sitruunasta mehu. Yhdistä kaikki aineet monitoimikoneessa. Levitä kakun päälle.
Laita pakkaseen tekeytymään ainakin tunniksi.

mustikkainen raakakakku

Kivoja, iloisia ja muistorikkaita päiviä kaikille!

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ KAKKURESEPTIT:

Ihastus, jota ei voi olla jakamatta: sitruuna-inkivääriraakakakku!

Ihana suklaabrownieraakakakku juhlapöytään!

Lempeän toffeinen raakakakku, jossa makeutus toteutuu vhh-tyyliin

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *