Hae
Emmi Anniina

Mitä läsnäolo yksinkertaisimmillaan on? (artikkelivinkki!)

Ajattelin aloittaa tämän tekstin niin, että tässä on teille yksi artikkelivinkki; teille, jotka olette kiinnostuneita henkisestä hyvinvoinnista ja läsnäolosta. Mutta sitten tajusin, että juuri niiden, jotka eivät ole (vielä) niin kiinnostuneita näistä asioista, olisi ehkä erityisesti hyvä lukaista tuo artikkeli. Kehotan siis molemmanlaisia, kiinnostuneita ja ei-niin-kiinnostuneita katsastamaan, löytyisikö tuosta artikkelista teille jotakin tarjottavaa.

Tuo artikkeli, jonka kirjoitin Täysii-sivustolle, alkaa näin:

”Läsnäolo taitaa olla tällä hetkellä ihan siellä juttuaihetrendien top kolmosessa hyvinvointialaa kun tarkkailee. Ja sehän on tosi hyvä asia! Läsnäolo on tärkeää ja tavoittelemisen arvoinen asia kaikkinensa. Jos ja kun läsnäolojuttuja lukee, voi jossakin vaiheessa tulla ahdistus, ja tunne, että on pakko olla läsnä koko ajan. Ehkä tämä tunne tulee todennäköisimmin silloin, kun keinoja läsnäolevaan arkeen ei ole vielä löytynyt tai ainakaan otettu käyttöön.”

Lue koko artikkeli täältä: KLIK!

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *