Hae
Emmi Anniina

Tammikuun postaukset: gluteenittomia reseptejä, laulamista, kasvatusasioita ja rikoksesta toipumista

Päätin aloittaa uuden postaussarjan, jossa käyn läpi aina kuluneen kuukauden postaukset. Tästä kuukauden lopussa julkaistavasta postauksesta pääset sitten helposti klikkailemaan sinua kiinnostaviin postauksiin, joita et ole vielä kerinnyt lukemaan tai jotka ovat menneet ohi. Otetaan siis tarkasteluun nyt tammikuun postaukset! 😎

Gluteenittomat reseptit

Reseptejä jaoin kanssanne neljä. Taatelikeksit ovat takuuvarma, meidän perheelle loistavasti uppoava keksiresepti! Kokeile, jos taatelit maistuvat sinulle muussakin muodossa. Resepti on gluteeniton ja halutessasi myös maidoton.

Mitä tehdä taateleista osa 2/2: herkulliset gluteenittomat taatelikeksit

Kuukauden klassikkoreseptinä jaoin kanssanne lusikkaleipien reseptin, joka siis on myös gluteeniton ja halutessasi maidoton. Lusikkaleivät tuskin koskaan menettävät hohtoaan! Kannatta kokeilla, jos tykkää näperrellä leipoessa ja tahtoo jotakin oikeasti suussasulavaa tarjolle! Nämä menevät fiinimpiinkin juhliin tarjottaviksi tuosta noin vain!

Todellinen herkkuklassikko: lusikkaleivät (gluteenittomina ja maidottomina)

Karjalanpiirakat (riisipiirakat) ovat myös toinen resepti, jota voisi kutsua klassikoksi. Tämä gluteeniton (ja halutessasi maidoton) ohje on toimivaksi monta kertaa todettu ja tuottaa erittäin herkullisia piirakoita, nam!

Tämän talven resepti-ihastus: gluteenittomat ja maidottomat karjalanpiirakat (riisipiirakat)

Viimeinen resepti on tarkoitettu iltakahviksi, mutta miksipäs sitä ei voisi juoda myös muulloin! Tämän iltakahvin tarkoitus on, että se ei piristä lainkaan. Kokeile, jos tykkäisit herkutella erittäin maistuvalla kupilla mokkaa!

Kermaisen pehmeä, kofeiiniton iltakahvi

Kasvatuspostaukset

Kirjoitin kolme kasvatukseen liittyvää postausta tammikuussa. Tästä postauksesta voit kurkkia, missä asioissa me olemme tiukkiksia…

12 kasvatusasiaa: 6, joissa olemme tiukkiksia ja 6, joissa olemme höveleitä (osa 1/2)

…ja tästä sen, missä olemme melko rentoja:

12 kasvatusasiaa: 6, joissa olemme tiukkiksia ja 6, joissa olemme höveleitä (osa 2/2)

Yksi vinkkipostauskin mahtui tammikuulle, koskien lapsen ja aikuisen välistä suhdetta ja lapsen luovuuden kehityksen tukemista.

6 keinoa, joilla sekä vahvistat suhdetta lapseesi että kasvatat lapsesi luovuutta

Muut postaukset

Tässä postauksessa kertoilen blogin uudesta aikakaudesta ja syistä, miksi bloggaan. Perustelen myös rajauksiani, mistä aiheista bloggaan ja mistä en.

Blogini uusi aikakausi on alkanut!

Lauluetätuntini ovat ohi – siitä kerron tässä postauksessa. Yhteistyö Musiikkikoulu Demon kanssa jäi todella lämpimästi mieleen! Lukaise postauksesta laulunopettajani kertoilua yleisesti laulutunneista, mutta myös hänen näkemystään minun kehityksestäni!

Syksyn laulutuntien jälkeinen haikeus – ihastuin laulamiseen taas, kiitos Musiikkikoulu Demo!

Toistaiseksi viimeinen postaus rikoksen uhriksi joutumisen jälkeen on tässä.

Vuosi rikoksen uhriksi joutumisen jälkeen

Mitä helmikuulle on luvassa? Voin luvata, että luvassa on ainakin yksi aihe, josta en ole kirjoitellut moneen vuoteen, mutta nyt aion taatusti kirjoittaa! Pysykää menossa mukana 😉

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.