Hae
Emmi Anniina

Siivoan, korjaan, murehdin

Koska vihdoin löysin blogistani ”lisää kuva”-kohdan (ai olinko laiska etsimään…), saatatte jatkossa näinä tympeinä ja vähäsanaisina aikoina saada kuvamaistiaisia arjestamme, jos vaan jaksan edes joka tuhantena tallennettavana hetkenä kaivaa kameran esille ja räpsäistä Pikkusankarin huomaamatta muiston.
Ei se mennytkään suuhun.

Ei se mennytkään pönttöön.

Näitä otoksia riittäisi taas tältä (oire)viikolta. Tässä muutama. The Gurun vastaanottoa siis odotellaan…

Tuliko jollekulle parempi mieli?

Ilkivalta oli viikon teemana myös jollakulla muullakin kuin Pikkusankarilla. 

Joku päätti meidän puolestamme, että tällä viikolla kaupasta ei lähdekään se paras luomujauheliha matkaan mukaan, vaan saamme korjata tuntemattoman huvituksia silläkin rahalla.

5 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ääh… =( Onko mitään hajua, mistä tämä huonompi kausi voisi johtua? Milloin menette TT:lle? Meillä on edelleen suht rauhallista, vaikka Losec on ollut kuukauden poissa. Välillä on oireita, mutten ole vielä kokeillut antaa Losecia. Manuka-hunajaa sen sijaan menee. Siihen tuli tauko, kun ensimmäinen purkki loppui, ja tuntuu, että oireet alkoivat taas lisääntyä. Lähdemme etelään maanantaina. Saa nähdä, onnistuuko tiukka maidoton ja munaton ruokavalio siellä. Lähes kaikkea muuta poika sietää pieniä määriä. Aion kuitenkin ottaa kaikki mahdolliset lääkkeet mukaan… Meillä poika syö muuten muovilautasilta. =D T. Kaisa N.

  • Emmi kirjoitti:

   Arvauksia oireiden syistä on muutamia… rasvan suurempi osuus ruuassa, naudan testaus, siitepöly, Seretiden annoksen tiputtaminen. Tai jokin muu. TT:n aika on parin viikon päästä, huh.

   Vautsi kun teillä on jo kuukauden tauko Losecista!! Minä olen myös miettinyt vaihtoehtohoitoja… Tuo hunaja on yksi vaihtoehto aloittaa. Saitteko sen avulla Losecin tiputettua pois vai miten?

   Jos syödään perheen kesken vain, syötämme Pikkusankarille lämmittämättömät ruuat yleensä edelleen muovilautasilta, mutta jos on vieraita, niin usein tykkään mahdollisimman yhtenäisestä kattauksesta 😀 Ja sitten jos lämmittää mikrossa, niin ärsyttää ensin lämmittää posliinilla, ja sitten vaihtaa muoviin syömistilanteessa. Mutta pitäis varmaan. Kohta meinaan pitää uusia koko astiasto muuten.

   Oi ihanaa, etelään! Mahdollisimman nautinnollista matkaa teille <3

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Meillä jäi Losec "vahingossa" pois korvien putkituksen yhteydessä. Sitä ei toimenpideaamulla saanut antaa, ja unohdin sen päivälläkin. Päätin sitten, että annamme sen vasta, jos tulee oireita, ja silloinkin vasta pienen annoksen paikkamaan mahdollista reboundia. No, oireita ei tullut pariin päivään, ja sitten aloitimme hunajan. Eli ajoimme lääkkeen kerralla alas 2 x 10 mg:sta (vastoin yleisiä suosituksia). Aiemmin jo pienet vähennysyritykset ovat tuottaneet tuskaa. En oikein tiedä, että mitä tuossa tapahtui. No, nyt meillä on taas ollut myös vähän iho-oireita ja eilen taisi olla vähän refluksiakin, joten täytyy taas seurata tilannetta. Meillä jouduttiin jättämään ruokavaliosta yhtäkkiä pois ruoka-aineita, joita on mennyt paljon, ja niitä on korvattu epävarmoilla, joten tilanne on muutenkin vähän epäselvä. Tätä ainaista… Teilläkin on aika monta mahdollista huonon olon aiheuttajaa. =( Toivottavasti saatte pian taas selvyyttä. Teillä taisi olla pitkä hyvä jakso välissä, sellainen tulee taas varmasti pian, ja vielä pidempikin!

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Ja äskeisin runoili siis Kaisa N. =)

  • Emmi kirjoitti:

   Kiva, kun avasit vähän tarkemmin tuota! Nyt täytyy tosissaan miettiä, että kannattaisiko meidänkin se hunaja kokeilla… Voikohan siitä olla mitään haittaa…? Meillä tuntuu, että jo yksi annos Losecia jos vahingossa jää pois, niin oireet alkavat saman tien palailemaan.

   Toivottavasti teillä ei tilanne karkaa tuon huonommaksi, vaan saatte nopsaa parannusta jollain keinolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.