Hae
Emmi Anniina

Jaossa kaksi upeaa kirjaa jollekulle onnekkaalle (linkki arvontaan!)

*kirjat arvontaan saatu Viisas Elämä-kustantamolta

Tykkäätkö lukemisesta? Oletko lueskellut kevään aikana kirjoja? Vai säästeletkö kirjapinoa kesän hetkiin? Kiinnostaako sinua kodin energiat? Ja kiinnostaisiko sinua perehtyä muutoksen toteuttamisen perusteisiin? Esittelen seuraavaksi kaksi kirjaa, jotka arvon jollekulle onnekkaalle sunnuntaina 17.5!

Kodin noita

Kodin noita on kattava opas taianomaisten tilojen luomiseen loitsuilla ja rituaaleilla. Sen on kirjoittanut Arin Murphy-Hiscock, joka on kirjoittanut usein vihreään noituuteen liittyviä kirjoja ja toiminut aktiivisesti henkisyyden alalla jo yli 20 vuoden ajan.

”Kotisi on merkittävä osa sitä, kuka sinä olet – se on paikka, jossa rakennat elämääsi ja josta ammennat voimaa, tasapainoa ja rauhaa.

Kodin noita neuvoo, miten muunnat tuon energian oman hyvinvointisi lähteeksi ja taianomaiseksi tilaksi. Hauska ja hyödyllinen opas sisältää arkipäivän loitsuja, helppoja reseptejä kehon ja sielun ravitsemiseksi sekä tietoa parantavista yrteistä.

Opit suorittamaan rituaaleja, joiden avulla puhdistat kodin, kutsut luoksesi keittiön jumalia ja jumalattaria sekä luot taidetta. Kirja on myös kunnianosoitus ikiaikaisille perinteille, jossa keittiö tulisijoineen on ollut kodin sydän – parantava keskus, jossa syntyy ripaus taikaa jokaiseen päivään.”

Radikaali unelma – Näin johdat muutoksen

”Tämän kirjan avulla voit muuttaa työsi ja tulevaisuutesi perinpohjaisesti, saat selkeitä työkaluja muutoksen johtamiseen, tunnistat omat arvosi ja niiden merkityksen sekä tutustut useisiin ammattilaisten näkemyksiin johtamisesta ja muutosten toteuttamisesta.

Oman radikaalin unelmansa toteuttanut Kati Huovinmaa on kokenut ja kysytty johtamisen ja mentoroinnin ammattilainen. Työskenneltyään vuosia uudistavana museonjohtajana hän perusti oman yrityksen, Huovinmaa Oy:n. Yhä uudet johtajat, asiantuntijat ja organisaatiot hyötyvät Huovinmaan monipuolisesta osaamisesta.

Tämä kirja on sinulle, joka tahdot toteuttaa perinpohjaisen muutoksen. Radikaali unelma – Näin toteutat muutoksen järisyttää työelämää ennakkoluulottomalla otteella. Esimerkkien, tehtävien ja kymmenen johtajahaastattelun avulla lukijalle avautuu, miten muutokset kannattaa toteuttaa. Radikaalius nähdään kirjassa vahvan myönteisenä ja eteenpäin vievänä voimana. Se lietsoo johtajia ja kaikkia henkilökohtaisesta muutoksesta haaveilevia ihmisiä onnistumaan.

Arvonta IG-tililläni

Jos siis nämä kirjat kiinnostavat, niin suuntaa IG-tililleni @emmianniinajansson ja hae tililtä sama kuva kuin tässä postauksessa. Siellä pääset osallistumaan arvontaan, joka suoritetaan 17.5.2020 klo 21. Kirjojen arvo yhteensä on 62e. Minä vastaan postikuluista.

Minä en ole vielä lukenut näitä kirjoja, mutta ehdottomasti aion, niin mielenkiintoisilta ne kuulostavat!

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *