Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Tuo kesä pöytään hetkeksi: hurmaava mansikkaraakakakku

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

mansikkaraakakakku

Nyt olisi luvassa mansikkainen raakakakkuresepti kaikille teille herkkusuille. Sen pohja on rouskuva, välikerros juustokakkumainen ja pintaan on haettu intensiivinen mansikan maku, joka tulee pakastekuivatuista, murskatuista mansikoista.

Pohja:

120g saksanpähkinää

200g medjool taatelia

50g kaakaovoita

1rkl kaakaojauhetta

1/2tl merisuolaa

Liota pähkinöitä yön yli tai ainakin 4 tuntia. Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää kaikki ainekset blenderiin tai monitoimikoneeseen ja aja massa sileäksi. Painele massa leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja laita se jääkaappiin tekeytymään.

mansikkaraakakakku

Välikerros:

300g cashewpähkinää

100g kookosmannaa

2 banaania

50g kaakaovoita

1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Liota pähkinöitä yön yli tai ainakin 4 tuntia. Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa. Raasta hyvin pestyn sitruunan puolikas kuori ja purista sen mehu. Laita kaikki ainekset blenderiin tai monitoimikoneeseen ja aja massa sileäksi. Levitä kakkupohja päälle ja laita kylmään tekeytymään.

mansikkaraakakakku

Kuorrute:

15g pakastekuivattua mansikkaa

1rkl sitruunan mehua

1rkl hunajaa

50g kaakaovoita

3rkl vettä

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää hienoksi murskatut pakastekuivatut mansikat, sitruunamehu ja hunaja sekoittaen joukkoon. Lisää sen verran lämmintä vettä, että massasta tulee helposti muovailtavaa. Kannattaa pitää massa lämpimässä vesihauteessa koko sekoituksen ajan. Levitä massa hyvin jähmettyneen kakun päälle.

mansikkaraakakakku

Kakun päälle voit laittaa mitä haluat, me laitoimme marjoja ja mansikkaremmejä.

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINULLE SAATTAISI MAISTUA MYÖS NÄMÄ KAKUT:

Ihana suklaabrownieraakakakku juhlapöytään!

Lempeän toffeinen raakakakku, jossa makeutus toteutuu vhh-tyyliin

Raakakakku-unelmia osa 3/3: lime-avocadokakku

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.