Hae
Emmi Anniina

Synttäreiden maidottomat, gluteenittomat ja sokerittomat suklaa-kaurakeksit

Meidän perheen isompien poikien yhteissynttäreitä vietettiin parisen viikkoa sitten. Synttäreillä tarjottiin näitä hunajaisia, pehmeitä ja maukkaita suklaa-kaurakeksejä, kannattaa teidänkin kokeilla! Tässä on ohje, josta tulee noin 20 keksiä.

250g taateleita
150g cashewpähkinöitä
2,5dl kaurahiutaleita
1rkl psylliumia
2rkl kaakaojauhetta
0,5dl kookosöljyä
2rkl hunajaa
20 tippaa vaniljasteviaa

Liota taateleita ja pähkinöitä ainakin 2 tuntia. Jos mahdollista, niin anna pähkinöiden liota yön yli. Murskaa taatelit ja cashewpähkinät hienoksi tahnaksi monitoimikoneella. Lisää sitten muut aineet sekaat koko ajan sekoittaen. Anna seoksen tekeytyä 15 minuuttia. Muotoile massasta pienehköjä keksejä leivinpaperille ja paista ne uunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *