Hae
Emmi Anniina

Täysipäiväistä yrittäjyyttä takana kohta vuosi!

yrittäjyys

Parin viikon päästä tulee vuosi täyteen täyispäiväistä yrittäjyyttä. Ja tosiaan kyllä, vaikka vauvakin on syntynyt meille, sillä en nosta äitiyspäivärahaa, vaan vain starttirahaa. Ne meinaan sulkevat toisensa pois ja valitsin starttirahan. Starttirahan toinen kausi (=puolivuotinen) loppuu minulla toukokuussa. Jatko on vielä kysymysmerkkinä starttirahan suhteen. Nyt korona-ajan takia starttirahaa saa poikkeuksellisesti hakea myös kolmannen kauden, mutta päätöstä siitä ei ole minulle vielä tullut. Jännittelen vielä siis jatkoa!

Korona-aikana tuore yrittäjä

Minä aloitin siis yrittäjänä juuri silloin, kun korona-aika alkoi myös. Ja tässä ollaan edelleen, rajoituksista kärsimässä. Korona-aika on vaikuttanut valtavasti yrittäjyyteeni. Yrityksiä, joihin minun oli tarkoitus mennä kouluttamaan, on mennyt konkurssiin, niistä on lomautettu tai irtisanottu suuri osa koulutettavaa henkilökuntaa, rahoitusta ei voitukaan kohdistaa koulutukseen tai koulutusta ei ole voitu pitää rajoitusten takia. Että ihan kiva 🙄 No, onneksi kaikkia koulutuksia ei ole peruttu ja onneksi otin rinnalle myös yksilövalmennukset. Toivon, että pian pääsen enemmän kouluttamaan myös taas yrityksiin!

Olen myös jatkanut sisällöntuotantoa oman blogin lisäksi muutamille yrityksille ja olen toiminut myös artistiystäväni keikkamyyjänä. Hommat eivät siis lopu kesken, mutta painotusta vaihtelen aina vähän sen mukaan, mille hommalle on eniten kysyntää milloinkin ja mikä on tilanne yhteiskunnassa.

yrittäjyys

Mä en ole palaamassa sosiaalityöntekijäksi, vaan olen luottavaisin mielin, että yrittäjyys jatkossakin kannattaa. Syksylle suunnittelen lasten harrastusryhmää, jossa käsitellään tunnetaitoja. Jos vaan saadaan ryhmä kasaan, niin pääsen toteuttamaan yhden unelmani!

Kesälle mahtuu vielä valmennettavia!

Kesäajalle minulle kuitenkin mahtuisi vielä yksilövalmennettavia! Missä asioissa minä pystyn auttamaan sinua? Kaikissa lasten ja aikuisten välisissä vuorovaikutuksen ja kommunikaation asioissa, mutta toki ihan kaikissa muissakin elämän solmukohdissa. Minun valmennukset sisältävät synergiaa sosiaalityöstä, psykologiasta, NLP:stä ja ratkaisukeskeisestä neuropsykiatrisesta valmentamisesta. Minun valmennuksiin voi osallistua yksin, kumppanin kanssa tai koko perheenä ja voidaan myös yhdistellä näitä eri muotoja (yhdistely toimii erityisen hyvin, jos valmennus kohdistuu lasten ja aikuisten väliseen vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon). Voin valmentaa vain yhden kerran, mutta myös pakettikertoina, esimerkiksi viisi tai kymmenen kertaa on usein toimiva setti.

Sinulla ei tarvitse olla elämä ihan pilalla tai sinun ei ole tarvinnut epäonnistua vanhemmuudessa, jos haluat tulla valmennukseen. Valmennuksen kautta voi saada lisätukea vanhemmuuteen tai eri elämäntilanteisiin (kuten erotilanteisiin) tai sinulla voi olla tahto vaan kehittää omia vanhemmuustaitoja entistä toimivammiksi.

yrittäjyys

Pistä minulle viestiä, jos sinusta tuntuu, että minä voisin auttaa sinua, niin kerron valmennuksesta enemmän 😎 Valmennan kasvotusten lähinnä Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella, ja muualle päin Suomea on mahdollista kytkeä etävalmennus.

TAVATAAN INSTAGRAMISSA: @emmianniinajansson ja FACEBOOKISSA: @emmianniinablog

LUKAISE MYÖS:

Valmentajavalmennus: vahvistusta omalle valmentajauralle

Valmentajavalmennus: puhetta rahasta, siitä pakollisesta pahasta

Valmentajavalmennus: hyppääminen valmentamisen ytimeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.