Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Olen valmis LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja!

Kaupallinen yhteistyö: LUONTAISET TAIPUMUKSET™

Taas yksi opiskelupolku takanapäin, olen valmis LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja! Tässä kirjoituksessa kerron, millaisia tunnelmia oli koulutuksen viimeisinä opiskelupäivinä ja mitä asioita valmistumisen jälkeen olen pohdiskellut.

Ensimmäiseen ja toiseen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tekstiin pääset seuraavista linkeistä. Ne kannattaa lukea ennen tämän tekstin lukemista.

Seuraavana opiskeluvuorossa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajuus!

LUONTAISET TAIPUMUKSET™- harjoitusasiakkaat coachattu, ja olipa kivaa!

Viimeiset opiskelupäivät

Toiseksi viimeisin opiskelupäivä oli kaikista opiskelupäivistä jännittävin, sillä se sisälsi teoriatentin. Olin valmistautunut kyllä tenttiin, mutta silti mietin, osaanko tarpeeksi sen läpäistäkseni. No onneksi osasin ja sain tiedon tentin läpäisemisestä heti tentin loppumisen ja tarkistuksen jälkeen. Loppupäivä menikin sitten rennommin.

Viimeisinä opiskelupäivinä jaoimme ajatuksia välitehtävien teosta eli harjoitusasiakkaiden coachauksesta. Sain itsekin vielä uusia oivalluksia jakaessani omia kokemuksia, ja toki sain uusia ajatuksia toistenkin valmentajien pohdinnoista. Kokemusten jaon, teorioiden kertauksen ja tentin jälkeen viimeisinä opiskelupäivinä suuntauduttiin paljon tulevaisuuteen ja tulevaan omaan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennusuraan. Kävimme läpi sovelluksia, uusia tuotteita, analyysien tilauskäytäntöjä, omaa businessuunnitelmaa ja kaiken kukkuraksi kävimme läpi monta harjoitusta, joita voi sitten käyttää omien valmennettavien kanssa.

LUONTAISET TAIPUMUKSET

Koin viimeisetkin opiskelupäivät todella antoisiksi, keskusteleviksi ja inspiroiviksi. Vaikka koulutuspäiviä oli yhteensä vain neljä, tuntuu, että asiaa olisi ollut paljon enemmän kuin vain neljän opiskelupäivän verran! Opiskelupäivien jälkeen oli aina melko ähky olo, mutta kummasti olo sitten kuitenkin keveni suhteellisen nopeasti ja opittu tieto sulautui osaksi aiemmin opittua. Kaikenkaikkiaan LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajavalmennus oli ytimekäs, silmiä avaava ja hyvin rakennettu kokonaisuus. Päävalmentajamme Niko Helin on asiansaosaava, selkeäsanainen ja asiat mainiosti toisiinsa sitova valmentaja. Valmennuksemme taustalla hääräävä Jari Saarenpää on valmennuksen sielu ja voima, johon valmennus nojaa, sellainen valmennuksen turvasatama. Oli ilo olla tällaisten tyyppien valmennettavana!

Valmistumisen jälkeen

Tässä koulutuksessa ei tarvinnut jäädä yksin valmistumisen jälkeen, sillä koulutukseen kuuluu yksi tunti sparrailua Nikon kanssa. Se tunti meni meillä oikein jouhevasti käyden läpi aika tarkasti sitä, miten aion soveltaa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -oppejani jatkossa omiin valmennuksiini. Vaikka minulla olikin melko selvät ajatukset siitä, miten ja mihin tätä koulutusta sovellan, sain uusia visioita ja varmistusta mietintöihin Nikolta! Voin siis tarjoilla yksityishenkilöille ja yrityksille entistäkin monipuolisempaa osaamistani jatkossa. Kaikki, mitä olen tähän mennessä oppinut LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysistä ja sen taustateorioista, on omien arvojeni ja ihmiskäsitykseni mukaista, joten innolla ja kiitollisuudella otan tämän analyysin mukaan omiin valmennuksiini silloin, kun siitä asiakas selvästi hyötyisi.

Valmennan aikuisia parempaan vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon lasten kanssa. Mitä paremmin aikuinen tuntee itsensä, omat vahvuutensa ja kehityskohtansa, niin sitä helpompi on myöskin lähteä muokkaamaan vuorovaikutus- ja kommunikaatiotilanteita lasten kanssa, niin kotona kuin töissäkin. Itse analyysin tehneenä ja siihen perehdyttyäni koen, että olen saanut vanhempana, puolisona ja yrittäjänä toimimiseen taas uusia näkökulmia oman analyysin läpikäymisen ansiosta. Samaa mieltä olivat myös kaikki harjoitusasiakkaani ja vahva fiilis minulla onkin, että tämä analyysi ja sen soveltaminen käytäntöön toimii kaikilla muillakin! Kaikilla sellaisilla, jotka ovat valmiita vastaanottamaan uutta tietoa itsestään.

LUONTAISET TAIPUMUKSET

On niin kiehtovaa huomata, että jatkuvasti pystyy oppimaan lisää ja jatkuvasti on mahdollisuus soveltaa uusia tietoja omaan arkeen onnistuneesti! Tällaista mahtavaa inspiraationtunnetta tahtoisin nyt päästä jakamaan myös asiakkaillenikin LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin avulla. Yksityisasiakkaiden lisäksi olisi hienoa päästä tekemään analyysejä työpaikkojen tiimeille, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä, kuten esimerkiksi päiväkotien työntekijöille. Päiväkotityöskentely on tiimityötä, ja mikä olisikaan oivallisempaa kuin se, että päiväkodin työntekijät tietäisivät omat ja toistensa vahvuudet ja pääsisivät toteuttamaan työtänsä entistä paremmin omien vahvuuksien kautta! Ja miettikää, miten upeaa olisikaan saada LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi jokaiselle Suomen nuorelle – voisi olla, että itseluottamus kasvaisi roimasti, ystävyyssuhteet saisivat uusia ulottuvuuksia ja ammatinvalinta olisi noin sata kertaa helpompaa!

Olen vakuuttunut, että LUONTAISET TAIPUMUKSET™ on erinomainen lisä minun muuhun osaamiseen ja että se tarjoaa asiakkailleni entistä parempaa itsetuntemusta, jonka kautta parantaa kokonaisvaltaisesti vuorovaikutusta ja kommunikaatiota erilaisissa tilanteissa. Jos et ole seurannut koulutuspolkujani aiemmin, niin muistuttelen, että pohjakoulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaine sosiaalityö, sivuaine psykologia) ja muita koulutuksia, joita olen käynyt, ovat mm. NLP Associate Trainer -koulutuspolku, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentajakoulutus sekä valmentajavalmennus. Yrittäjänä olen toiminut nyt puolitoista vuotta ja sitä ennen toimin sosiaalityöntekijänä ja sivutoimisena yrittäjänä. Jos siis sinä tahtoisit minun asiakkaakseni (tai jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää!), niin laita jossain kanavassa minulle viestiä! Tai jos sinua kiinnostaa valmentajana valmennusosaamisen lisääminen ja erityisesti LUONTAISET TAIPUMUKSET™, niin tsekkaa tämä nettisivu: https://luontaisettaipumukset.fi/haluatko-valmentajaksi/. Voin luvata, että jos LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajaksi ryhtyy, niin hommaa ei tarvitse tehdä ilman tukea, sillä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -tiimi järjestää joka kuukausi yhteisiä zoomeja, lisäkoulutuksia, ja aivan varmasti tiimin jäsenille voi laittaa milloin tahansa mieltä askarruttavista asioista kysymyksiä!

LUONTAISET TAIPUMUKSET

Kiva, että olit mukana valmennusmatkallani!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog

Kaupallinen yhteistyö: LUONTAISET TAIPUMUKSET™

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *