Hae
Emmi Anniina

Viikonlopun 10 parasta juttua

Mitkä olivat tämän viikonlopun top10 jutut?

1. Talviturkin heitto. Pojat ja mies ovat uineet jo pari kuukautta, mutta vasta nyt minä uskaltauduin heittämään talviturkkini. Mahdollisuuksia minullakin olisi ollut vaikka kuinka monta, mutta odottelin, että vedet lämpenevät, ihan jo imetyksen takia – pelkään, että saan rintatulehduksen liian kylmässä vedessä uinnista.

2. Leipominen. Meillä leivotaan suhteellisen usein kaikenlaista, pojat rakastavat leipomista! Tänä viikonloppuna tehtiin pitsaa ja muffineita. Kakkuakin suunniteltiin, mutta koska tehtiin muffineita niin monta pellillista, niin jätettiin kakun väsäys ensi viikolle.

3. Aurinkoinen sää. Minä en rakasta kolmenkymmenen asteen helteitä, mutta iloitsen niiden puolesta, jotka ovat ihan fiiliksissä tästä kuumuudesta. Toki minäkin nautin auringosta ja lämmöstä, mutta voimat vievä kuumuus ei ole minun juttuni.

4. Trampoliini. Ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen uskaltauduin kunnolla pomppimaan. Siitäkös lapset innostuivat, kun vihdoin sanoin pääseväni heidän kanssaan pomppimaan! Viikonlopun aikana pompittiin pari tuntia pienemmissä pätkissä – huh mitä treeniä se onkaan! Mutta niiiin hauskaa!

5. Geokätköily. Meidän seitsemänvuotias on tosi innostunut geokätköilystä ja nyt yritämme koko perhe paneutua siihen, jotta oppisimme sen ja pääsisimme yhteisille geokätköretkille.

viikonloppu

geokätköilyä

6. Luonnon kauneus. Näin alkukesästä ei voi olla ihmettelemättä tätä luonnon huikaisevaa kauneutta! Niin vihreää, vehreää ja yltäkylläistä kaikkialla!

7. Valokuvaprojektin edistäminen. Seitsemänvuotias ja kymmenenvuotias ovat minulla kesätöissä. 😀 Ulkoisella kovalevyllämme on yli kymmennen vuoden ajalta noin 85 000 kappaletta kuvia , jotka kaikki eivät ole kovinkaan hyvässä järjestyksessä… Nyt sitten olemme aloittaneet suuren kuvaprojektin ja järjestämme kuvat oikeisiin kansioihin ja karsimme turhat kuvat. Tähän asti valokuvaprojekti on ollut heidän mielestään tosi kivaa hommaa, kun samalla saa katsella mielin määrin vanhoja kuvia. Rahasumma, jonka sovimme tästä heille, on 200e, joten sekin toki motivoi aika kivasti! 😎

8. Kesämekot. Vauva on saanut muutamia ihania kesämekkoja lahjaksi ja nyt niitä todella saa käyttää – jee!

9. Kahdenkeskinen aika seitsemänvuotiaan kanssa. Vanhin ja nuorin poika olivat yön Mummolassa, joten yhden vuorokauden omistimme (mitä nyt vauvanhoidolta toki pystyimme) seitsemänvuotiaan toiveille! Vuorottelimme miehen kanssa tekemisiä. Joka kerta on yhtä upeaa nähdä lapsessa se silmien säihke, mikä syntyy siitä, kun tehdään juuri niitä juttuja, joita lapsi tahtoo ja siitä, kun aikuinen on täysin läsnä lapselle.

10. Vähemmän töitä. Meillä yleensä viikonloppuisin tehdään töitä melkein yhtä paljon kuin arkisin (minä välillä jopa enemmän), mutta tämä viikonloppu oli tosi rento töiden osalta. Kivaa vaihtelua!

Tällainen erilainen postaus tällä kertaa. Mitä piditte? Paina sydäntä, jos tykkäisit lukea useammin tämäntyylisiä kevyitä kuulumispostauksia luettelotyylisesti.

NÄHDÄÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog

Linkki upeaan, arvokkaaseen, tärkeään arvontaan: voittajalle kolme kuukautta Gubbe-palvelua!

Meidän nelikuinen vauva

Täysipäiväistä yrittäjyyttä takana kohta vuosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.