
Gluteenittomat ja vegaaniset välipalapallerot
Kaupallinen yhteistyö: Foodin
Miltäs kuulostaa nopeat ja helpot välipalapallerot, josta saat pikaisesti energiaa ja joka maistuu taivaallisen hyvältä. Reseptiä on helppo varioida. Voit käyttää aprikooseja, taateleita tai viikunoita sekä cashew-, manteli-, saksanpähkinä– tai maapähkinävoita. Tässä ohje, ole hyvä:
Välipalapallerot (gluteeniton, vegaaninen) noin 10kpl
250g kuivattua hedelmää (me käytimme viikunoita)
250g pähkinävoita (me käytimme maapähkinävoita)
50g kaakaovoita
1/2dl kookoshiutaleita
2rkl kaakaojauhetta
1/2tl laadukasta suolaa
1/4tl vaniljaa
Jos käyttämäsi kuivatut hedelmät ovat kovin kuivia, niin liota niitä ensin tunnin vedessä. Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja massa sileäksi. Muotoile massasta palloja ja laita ne tekeytymään pakkaseen noin puoleksi tunniksi. Säilytä valmiita palleroita jääkaapissa.
Meillä saattaa olla pariakin erilaista välipalapalleromakua jääkaapissa tehtynä, ja sitten seuraavana päivänä kipot ammottavatkin tyhjyyttään…
Kivoja välipalahetkiä!
P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!
SINULLE SAATTAISI MAISTUA MYÖS NÄMÄ: