Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Gluteenittomat ja vegaaniset välipalapallerot

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

välipalapallerot

Miltäs kuulostaa nopeat ja helpot välipalapallerot, josta saat pikaisesti energiaa ja joka maistuu taivaallisen hyvältä. Reseptiä on helppo varioida. Voit käyttää aprikooseja, taateleita tai viikunoita sekä cashew-, manteli-, saksanpähkinä– tai maapähkinävoita. Tässä ohje, ole hyvä:

Välipalapallerot (gluteeniton, vegaaninen) noin 10kpl

250g kuivattua hedelmää (me käytimme viikunoita)

250g pähkinävoita (me käytimme maapähkinävoita)

50g kaakaovoita

1/2dl kookoshiutaleita

2rkl kaakaojauhetta

1/2tl laadukasta suolaa

1/4tl vaniljaa

välipalapallerot

Jos käyttämäsi kuivatut hedelmät ovat kovin kuivia, niin liota niitä ensin tunnin vedessä. Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja aja massa sileäksi. Muotoile massasta palloja ja laita ne tekeytymään pakkaseen noin puoleksi tunniksi. Säilytä valmiita palleroita jääkaapissa.

välipalapallerot

Meillä saattaa olla pariakin erilaista välipalapalleromakua jääkaapissa tehtynä, ja sitten seuraavana päivänä kipot ammottavatkin tyhjyyttään…

Kivoja välipalahetkiä!

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINULLE SAATTAISI MAISTUA MYÖS NÄMÄ:

Voiko gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja ketogeeninen raakasiemennäkkäri olla hyvää? – Todellakin voi!

Helppo, koko perheen kulinaarigranola

Tästä tykkäät varmasti: herkullinen carob-kahviraakasuklaa

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *