Hae
Emmi Anniina

Kurkkaa Mieli-lehteen ja lue artikkelini!

Kuten instagramissani jo hehkutin, niin lupauduin lehtikirjoitushommiin – ja nyt artikkelejani voi lukea Mieli-lehdestä 🙂 Kirjoittaminen on niin minun juttuni, ja varsinkin, kun se liittyy minua kiinnostaviin aiheisiin! Kirjoittamista voisin hyvinkin tehdä vaikka pääasiallisena työnäni, niin kivalta se tuntuu!

Mieli-lehti käsittelee NLP:tä, psykologiaa ja kaikkea ihmisyyteen liittyviä teemoja. Lukaise minun juttuni, jos satut Mieli-lehteen törmäämään 🙂

Huomenna minulla on viimeinen NLP-koulutuspäivä True Heartsilla tätä nykyistä kurssia, ja huomenna siis valmistun Masteriksi NLP:n saralta, jee! Tie on ollut antoisa, ja ajattelinkin vielä kirjoitella koontia tänne blogiinkin siitä, mitkä fiilikset Master Practitioner -kurssin jälkeen minulla on! Nyt olisikin hyvä hetki teidän kysymyksille! Jos teillä on mitä tahansa kysymyksiä liittyen NLP:hen (joita en ole aiemmissa teksteissäni käsitellyt),  niin laitelkaa kysymyksiä, niin vastaan mielelläni seuraavassa NLP-tekstissäni niihin 🙂 (Sivun hakukenttään kun iskee termin NLP, löytyy paljon kirjoittamiani tekstejä.)

Toivottavasti sinun viikonloppusi on täynnä kaikkea, mitä viikonlopultasi tahdot 🙂

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *