Hae
Emmi Anniina

Helpot herkut

Tässä helppo resepti niille, jotka vieroksuvat kaikkia raaka-paleo-sokeriton-leivonnaisia, mutta silti haluavat leipoa maidottomasti ja viljattomasti. Kananmunaa ja sokeria leivonnaisista kyllä löytyy…niin, eikä näistä paljon muuta löydykään. Haha. Yksinkertaista, helppoa ja nopeaa. Meidän perheen juhlissa ja kyläilyillä näitä on tarjoiltu (meidän allergisten poikien lisäksi) keliaakikoille ja viljaherkille. Monet ovat tykänneet!

Kookosmöykyt (maidoton, viljaton, soijaton, maissiton)

2 (luomu)kananmunaa
2dl (tummaa ruoko)sokeria
250g kookoshiutaleita

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kevyesti kookoshiutaleet vaahdon joukkoon. Muotoile taikinasta möykkyjä leivinpaperille ja paista 180 asteessa noin 10 minuuttia, myökkyjen ruskistumiseen asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.