Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Voiko gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja ketogeeninen raakasiemennäkkäri olla hyvää? – Todellakin voi!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

siemennäkkäri

Jos sinulla on hakusessa näkkärin ohje, joka oikeasti sopii kaikille, niin se on nyt tässä: näkkäri, joka on gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ketogeeninen sekä raakalämpötilalla valmistettu! Pidemmittä puheitta: tutustu ohjeeseen (se on superhelppo) ja laita näkkäri valmistumaan itsellesi ja läheisillesi. Ja jos nyt juuri ei ole tarvetta näkkärille, niin pistä resepti talteen – sillä on meinaan tosi helppo tyydyttää erikoisruokavaliolla olevien kyläilijöiden makunystyrät!

siemennäkkäri

Erikoisruokavalionäkkäri (gluteeniton, maidoton, vegaaninen, ketogeeninen, raaka)

5dl siemeniä, joista 2 osaa auringonkukan-, 1 osa pellavan– ja 1 osa hampunsiemeniä

2rkl kookosjauhoa

2rkl öljyä

1tl suolaa

siemennäkkäri

Laita siemenet likoamaan yön yli. Huuhtele sen jälkeen siemenet vielä siivilän läpi. Sekoita siemeniin jauho, öljy ja suola. Levitä massa leivinpaperilla vuorattulle uunipellille ja anna näkkärin  tekeytyä matalassa lämpötilassa (40-50 astetta) 10-12 tuntia. Tämä on helpoin tehdä kuivurilla, jossa lämpötilan saat säädettyä alle 50 asteeseen.

siemennäkkäri

Kivaa ja herkullista tammikuun jatkoa kaikille!

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS:

Nämä asiat sinun tulisi tietää maksasta (sis. reseptin maailman herkullisimpaan maksa-ateriaan)

Ole trendikäs ja valmista itse herkullinen ja terveellinen luuliemi!

Tahini – vegeilijän (ja kaikkien muidenkin) pelastava purkki!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *